Cluj Napoca devine tot mai mult orasul dezvoltarilor si amenajarilor cu bun gust din Romania, iar acest lucru se poate vedea mai ales dupa ce numarul companiilor din domeniul IT care si-au deschis un sediu in inima Ardealului si care astazi gazduiesc adevarate spatii de inspiratie la locul de munca.

Este si cazul 8x8, un business specializat in furnizarea de servicii IT, care isi desfasoara activitatea intr-un sediu de birouri unde ocupa o suprafata de circa 650 de metri patrati si o terasa generoasa de peste 50 de metri patrati.

Desi numara o echipa de circa 30 de persoane, 8x8 planuieste ca in acest an sa ajunga la nu mai putin de 100 de angajati pana la finalul acestui an.

“Avem in plan sa ne triplam efectivul in acest an, iar o data cu extinderea echipei vom inchiria inca 700 mp de spatii de birouri si o terasa de inca 70 mp. Spatiul exterior este foarte important pentru noi, fiind locul ideal pentru creativitate. Este un beneficiu urias pentru o companie sa aiba o terasa care sa te deconecteze. Este si un loc ideal pentru o seara de barbeque intre colegi”, sustin reprezentantii 8x8, companie care a apelat la serviciile COS pentru amenajarea spatiului interior.

De designul birourilor 8x8 s-a ocupat arhitectul Voicu Bozac de la MCUB (Birou de arhitectura Munteanu cu Bozac).

Situat la numai 20 de minute de mers pe jos de centrul Clujului, sediul 8x8 dispune de sase sali de conferinte, trei dintre acestea purtand numele birourilor in care isi desfasoara activitatea compania 8x8: San Jose, Londra si Cluj Napoca.

Birourile 8x8 dispun de o suprafata de circa 70 mp de care deserveste drept cafenea, ce ofera posibilitatea angajatilor sa se simta ca acasa, intalnirile de dimineata fiind locul perfect pentru inceperea activitatii de zi cu zi.

8x8 este un furnizor de servicii cloud care ofera suport pentru mai mult de 40.000 de afaceri din peste 100 de companii la nivel global.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri