Sediul Betfair din Cluj Napoca reprezinta inca o dovada ca amenajarile de spatii de birouri din capitala Transilvaniei incep sa isi puna o amprenta tot mai importanta si sa devina un reper al activitatii de lucru din Romania.

Desfasurate pe un singur etaj, de-a lungul a peste 4.000 mp, birourile Betfair Romania din Cluj sunt, exact cum sustin si oficialii companiei, un oras in oras, asta deoarece reusesc ca prin fiecare spatiu de care dispun sa te trimita cu gandul la o biblioteca, un parc, un stadion sau, de ce nu, chiar si un cazino.

Principalul avantaj al cladirii in care Betfair Romania isi desfasoara activitatea este reprezentat de proximitatea fata de zona istorica a Clujului, dar si a apropierii fata de mijloacele de transport in comun.



„Am vrut sa oferim angajatilor un spatiu foarte modern, fluid si versatil, un mediu la care sa vina cu placere si care sa le stimuleze pe mai departe creativitatea, dar si un spatiu de birouri care sa imbine partile formale (sali de sedinte, care se gasesc in teorie in orice spatiu de birouri) cu zone informale, unde sa se poata tine conversatii lejere, dar si unde colegii nostri sa se poata relaxa.(...) Am gasit formula care sa intruneasca nevoile noastre si, tot impreuna cu ei, am gandit si conceptul final propus – acela al unui oras in oras. Toate salile noastre de sedinte reprezinta parti sau edificii dintr-un oras – teatru, Primarie (sala de consiliu), cinema, universitate (Betfair University), camin, sala de lectura, biblioteca, stadion, o gradina/parc, dar si un club, denumit Society Club“, sustin reprezentantii Betfair Romania.

Sediul Betfair din Cluj a trecut in ultimele luni printr-un important proces de extindere a activitatii si ca urmare a cresterii numarul de angajati la nivel local, dar si a proiectelor pentru care compania lucreaza.

“Cand am creat conceptul de amenajare pentru birourile Betfair Romania, ne-am concentrat pe solutii neutre, ergonomice si profesionale pentru spatiile operationale, care sa ofere maximum de confort si finctionalitate angajatilor companiei, in timp ce, pentru spatiile de relaxare si de sedinta, am ales sa integram elemente cat mai creative si surprinzatoare. Toate aceste elemente au fost alese astfel incat sa sustina tema orasului Betfair. Daca in prima parte a proiectului, am ilustrat, mai degraba, identitatea globala a companiei, integrand elemente care sa sugereze originea britanica a companiei, in amenajarea spatiului de extindere, am insistat si pe identitatea locala a companiei, mentinand, pe tot parcursul, conceptul initial, de oras Betfair. De exemplu, am inclus Caminul 0 (cine a facut facultatea in Cluj-Napoca, stie despre ce este vorba!) in proximitatea Campusului si a Betfair University si diverse modele traditionale romanesti pictate pe accesoriile decorative si pe piesele de mobilier special create de echipa noastra pentru acest proiect de amenajare“, a declarat Diana Calfa, managing partner in cadrul Morphoza, compania care s-a ocupat de intreg procesul de amenajare a interiorului.

In prezent, sediul Betfair Romania dispune de 27 de sali de sedinte formale, 7 sali informale inchise – printre care un stadion, o gradina, un bar sportiv, trei zone informale sau o sala de lectura, precum si sase zone informale deschise – in care se poate bea cafea, zona cu biblioteca sau Primarie. Tot in sediul Betfair din Cluj este disponibila o bucatarie, o chicineta si un spatiu generos de joaca pentru angajati.

Unul dintre aspectele cele mai interesante in legatura cu aceasta amenajare de birouri este faptul ca „biroul directorului” nu exista. Cel putin, nu in termenii obisnuiti.

„Este vorba despre un birou amplasat impreuna cu toate celelalte, intr-un spatiu deschis, care incurajeaza comunicarea facila si colaborarea eficienta cu angajatii“, a mai precizat Diana Calfa.

Betfair Romania, parte a grupului Betfair, s-a infiintat in anul 2007. In decursul ultimilor sapte ani, Betfair Romania a devenit cel mai mare centru de dezvoltare al grupului Betfair, numarand in acest moment peste 400 de angajati, specializati intr-o gama larga de limbaje de programare, securitatea informatiei, management de produs, management de proiect, dar si infrastructura si suport tehnic IT.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri