NETOPIA mobilPay, companie ce activeaza pe segmentul microplatilor, lanseaza in parteneriat cu GarantiBank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci de pe piata locala, o campanie cu 0% comisioane pentru Black Friday si perioada sarbatorilor de iarna.

Astfel, comerciantii online care vor implementa sistemul de procesare plati NETOPIA pe platformele lor si care isi vor deschide un cont curent la GarantiBank in perioada 20 noiembrie – 31 decembrie 2013, vor beneficia de 0 costuri de procesare pentru platile integrale, indiferent de volumele procesate. In plus, nu exista costuri de inregistrare sau costuri fixe lunare.

NETOPIA mobilPay si GarantiBank doresc sa incurajeze astfel piata de comert online si sa promoveze platile cu cardul in mediul online in randul comerciantilor. In urma acestei campanii, cele doua companii estimeaza ca peste 150 de comercianti online se vor inscrie pe platforma de plati mobilPay.

“Am ales sa desfasuram aceasta campanie in perioada 20 noiembrie – 31 decembrie deoarece ne apropiem de Black Friday si de sarbatorile de iarna, perioada care reprezinta sezonul de varf pentru cumparaturi. Stim ca toti comerciantii fac eforturi considerabile sa vina cu oferte competitive si dorim sa ii ajutam sa isi maximizeze marja de profit, reducandu-si costurile”, a adaugat Anca Motca.

NETOPIA mobilPay si GarantiBank sunt parteneri din 2010. In aceasta perioada, cele doua companii au procesat aproximativ 5 milioane de tranzactii online cu cardul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri