Compania de curierat FAN Courier a livrat peste 70% din comenzile de Black Friday, un volum cu 55% mai mare decat media zilnica de 70.000 de colete.

„Volumul de colete pe care le-am expediat incepand de sambata pentru comenzile primite a fost cu 55% mai mare fata de media zilnica de 70.000 de colete. Am dublat numarul de masini, am suplimentat numarul curierilor, iar in depozite activitatea este neintrerupta” au declarat reprezentantii companiei de curierat FAN Courier.

Conform intelegerii cu retailerii care au organizat campanii de reduceri sub umbrela Black Friday, pana la data de 29 noiembrie vor fi livrate toate comenzile.

FAN Courier distribuie colete pentru eMag, PC Garage, Flanco, Domo, Metro, Koyos, Corsar si altii.

FAN Courier este lider pe piata in domeniul serviciilor de curierat din Romania. Compania a fost infiintata in anul 1998 si are capital 100% romanesc. FAN Courier expediaza cu cele 1.650 de masini pe care le detine, plicuri si colete in toata tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri