Libris a vandut carti in valoare de peste 1,3 milioane lei de Black Friday Braov, 22 noiembrie 2014. In intervalul de 24 ore alocat de Libris campaniei Black Friday, s-au comandat 70.000 de carti in valoare de 1.300.000 lei. Pana la orele 14.00 s-a depasit numarul total de comenzi plasate in campania similara din 2013.

Cel mai mare trafic pe site s-a inregistrat in intervalul orar 00.00 – 01.00, la startul campaniei, iar in intervalul 8.00 – 10.00 s-a inregistrat cel mai mare numar de comenzi. Pe toata perioada campaniei Black Friday 2014, site-ul Libris.ro a functionat in parametrii normali 99% din timp.

80.000 de vizitatori au accesat Libris.ro de Black Friday 2014, 27% din trafic fiind inregistrat de pe dispozitive mobile. Romanii au cumparat, in general, beletristica, dezvoltare spirituala, dezvoltare personala, carti pentru copii. Cea mai solicitata carte a fost Pas cu pas - Klaus Iohannis, urmata de Viata ca o teapa. Mic tratat antiratare - Alan H. Cohen, Experiment Vol. 3 - Veronica Roth si Hotul de carti - Markus Zusak.

Cea mai mare valoare a unei comenzi facuta de o persoana fizica de Black Friday este de 5.879 lei, contine atat carti in limba romana, dar si carti in engleza si a fost plasata din Bucuresti. Numarul cel mai mare de comenzi a fost facut de persoane din Bucureti, urmate de persoane din Cluj, Timi, Braov, Iai, Prahova. Toate comenzile plasate in ziua de 21 noiembrie 2014 vor ajunge la destinatie in maxim 7 zile. www.libris.ro este departamentul online al firmei Libris Brasov, societate cu 23 de ani de experienta in domeniul distributiei de carte.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri