F64 va incepe din seara aceasta un weekend de reduceri agresive la mai multe produse din gama profesionala, incluzand aparate DSLR, aparate mirrorless, obiective, action cam si carduri de memorie. wall-street.ro a aflat, inainte de ora de incepere a promotiilor, cateva dintre produsele ce urmeaza sa beneficieze de reduceri.

„Vom avea 180 de produse la reducere. In plus, reducerile ajung la aproape un milion de euro, cel mai scump dintre produse avand pretul de 27.999 de lei si un discount substantial”, spun oficialii companiei. Anul trecut, de Black Friday Pro, magazinul a inregistrat vanzari totale de peste 1,5 milioane de euro. Anul acesta, magazinul estimeaza o crestere a vanzarilor cu 30%.

Preturile se vor afla de pe site incepand cu ora 21 pentru cei care si le-au adaugat in wishlist si le-au nimerit, de la ora 22:30 pentru cei care au gasit cheia in site ieri si de la ora 00:00 pentru toti clientii.

Iata cinci dintre produsele pe care le veti regasi incepand cu aceasta seara, la reducere:

Aparat foto DSLR Canon EOS 6D, avand un pret normal de 6.500 de lei.

Obiectiv Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM, avand un pret de 9.000 de lei

Obiectiv Tamron AF-S SP 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD – Nikon, cu pretul normal de 1.550 de lei.

Body aparat DSLR Sony A7S - 12.2Mpx Full Frame, 4K necomprimat prin HDMI, Wi-Fi, cu pret de lista de 10.700 de lei

Canon EOS 5D Mark III body - full frame, 22Mpx, ecran 3.2 inci la pretul de 12.000 de lei.

Toate acestea vor avea preturile reduse incepand cu aceasta noapte.

„Vanatoare” placuta si va vom tine la curent cu toate ofertele de Black Friday, pe masura ce acestea apar, in sectiunea eCommerce a wall-street.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri