evoMAG, unul dintre cei mai mari retaileri online de pe plan local, va continua si in acest an traditionala campanie cu reduceri de Black Friday si promite reduceri de peste 80% la peste 40.000 de produse.

Editia din 2015 a evoBlack Friday anunta o oferta cu peste 40.000 de produse care vor face obiectul unor reduceri de pana la 83%. Cele mai mari reduceri vor fi la telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, aparate foto-video, software, imprimante si multifunctionale, echipamente de retelistica, componente pentru PC si nu numai.

Fata de anul trecut, in acest an retailerul adaugat in promotia Black Friday si cele mai noi tipuri de produse precum cele din categoria sport si fitness, fashion si electrocasnice mari.

„Vom avea oferte cu reduceri de pana la 50% la smartphone-uri, 70% la electrocasnice si ingrijire personala si pana la 83% discount la camere video de actiune. De asemenea, in zona IT vom fi prezenti cu preturi de 99 lei la SSD-uri, antivirus de la 9 lei, laptopuri de la 499 lei, sisteme PC de la 699 lei, plus alte oferte”, au aratat reprezentantii evoMAG.

Retailerul online sustine ca oferta de Black Friday va deveni disponibila vineri, 20 noiembrie, incepand cu ora 00.00.

Comenzi livrate incepand cu ora 8 dimineata

Black Friday 2015 de la evoMAG va pune accent pe livrarea ultarapida a produselor.

“Anul acesta vom avea cel mai bun Black Friday atat fata de anii trecuti. Am invatat din ce ceea ce nu a functionat anii precedenti, astfel incat anul acesta suntem mult mai planificati si organizati. Clientii asteapta nu doar produse cu preturi foarte reduse ci si un timp cat mai scurt de livrare a coletelor. Ne dorim ca produsele comandate sa ajunga in timp record la cumparatorii nostri, procesarea comenzilor facandu-se in regim non-stop. Prima masina pentru livrarea coletelor va fi gata vineri, 20 noiembrie, la ora 6 dimineata. Practic, primele comenzile inregistrate incepand cu ora 00.00 se vor livra clientilor din Bucuresti in aceeasi zi, incepand cu ora 8 dimineata”, au aratat reprezentantii evoMAG.

evoMAG sustine ca in cursul zilei de vineri showroom-ul va fi deschis in intervalul orar 7.00 - 20.00 special pentru clientii care vor sa isi ridice comenzile din magazin. „Vom face livrari vineri, sambata, duminica, iar showroomul va fi deschis sambata (08.00-20.00) si duminica (09.00- 18.00), astfel incat clientii sa aiba posibilitatea sa intre in posesia produselor cat mai rapid si sa aiba o experienta de cumparare cat mai placuta“, a declarat Cristina Oprea, manager general evoMAG.

Dincolo de optimizarea si discutiile avute cu firmele de curierat, evoMAG s-a axat foarte mult si pe dezvoltarea continua, atat vizual cat si functional, a paginii dedicate campaniei pentru a imbunatati experienta utilizatorului:

„Pagina dedicata campaniei de Black Friday a fost optimizata constant in decursul a doi ani, ajungand sa fie, la momentul actual, din punctul nostru de vedere, una din cele mai complexe si fluente landing page-uri pe care le-am creat. In spatele acesteia stau multe ore de dezvoltare bazate si pe feedback-ul primit de la clienti, acestia fiind pentru noi motivul pentru care dorim sa fim din ce in ce mai buni. Structura paginii este clara, usor de urmarit, cu informatii relevante si in timp real cum ar fi faptul ca produsele au cadouri, serviciul de garantie extinsa sau notificari referitor la stoc.

evoMAG listeaza la editia Black Friday de anul acesta si masini

In acest an, evoMAG va avea in oferta si autoturisme. Mai mult, ca si in editia precendenta de Black Friday, evoMAG nu va limita cantitatea de produse comandate pentru o persoana. In plus, vestile bune nu se opresc aici! Pentru produsele care vor face parte din oferta de Black Friday, oferim transport gratuit indiferent de oras, cantitate sau valoare.

evoMAG este unul dintre cei mai mari retaileri specializati in vanzari online la nivel local, pe o piata pe care concureaza cu jucatori precum eMAG.ro, PCGarage.ro, Cel.ro sau Elefant.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri