Operatorul de telecomunicatii Telekom Romania anunta reduceri de pana la 80% la sute de produse achizitionate in perioada 19-22 noiembrie pe website-urile proprii Telekom.ro, ClickShop.ro si Germanos.ro.

Vizitatorii ClickShop.ro au la dispozitie doua noi categorii de produse recent lansate: Cosmetice & Parfumuri si Fashion.

Weekendul cu cele mai mari reduceri din an aduce pe www.clickshop.ro sute de produse cu preturi reduse, printre care si smartphone LG G2 white, pret final 999 lei (discount 31%), espressor DeLonghi Icona Vintage ECOV 311.BG, pret final 599.99 lei (discount 57%) sau televizor Ultra HD Curved Samsung UE40JU6500, pret final 2999.99 lei (discount 33%).

Vizitatorii mall-ului online pot achizitiona smartphone-uri cu reduceri de pana la 70%, camere foto cu pana la 55% discount si espressoare cu pana la 58% discount.

Cei care comanda de pe ClickShop.ro in perioada 16 – 30 noiembrie, indiferent de valoarea achizitiei, vor primi un voucher de 50 de lei. Acesta poate fi folosit, in perioada 1 - 20 decembrie, pentru a achizitiona cadouri celor dragi, din categoria Cosmetice & Parfumuri.

Pe de alta parte, vizitatorii www.germanos.ro vor avea posibilitatea sa achizitioneze televizoare, tablete si smartphone-uri. De exemplu, Smartphone LG G Flex 2 la pretul final de 1099lei (discount 52%), tableta Urban Tab 8 inch 3G, la pretul final de 169.99 lei (discount 80%) sau TV Smart TV 3D Samsung UE40H6400 – pret final 2049.99 lei (discount 29%).

Telekom.ro lanseaza oferte speciale pentru abonamente atat pe zona de mobil, cat si pe cea fixa. Astfel, vor fi disponibile abonamente mobile cu urmatoarele terminale smartphone: Samsung Galaxy Note 4 – 560 lei discount, LG G Flex 2 – 700 lei discount si iPhone 5s 64GB - 1000 lei discount. Pentru cei care incheie abonamente noi de servicii integrate din oferta MagentaONE, Telekom ofera un televizor LG cu diagonala de 81 cm (garantat, in limita stocului disponibil) sau vouchere Clickshop.ro in valoare de pana la 600 lei.

Clientii existenti care aleg sa isi achizitioneze si un serviciu mobil, devenind astfel abonati MagentaONE, vor beneficia, de asemenea, de vouchere Clickshop in valoare de pana la 400 lei, in functie de combinatia pentru care opteaza.

Promotiile sunt valabile incepand cu 19 noiembrie, ora 22:00 pana pe data de 22 noiembrie inclusiv.

Pentru detalii suplimentare si ofertele complete, sunteti invitati pe www.clickshop.ro, www.germanos.ro si www.telekom.ro.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si Cosmote.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri