eMag a anuntat joi seara ca, de Black Friday, va pune la vanzare iPhone 6 la pretul de 1.999 de lei, alaturi de alte oferte care urmeaza a fi facute publice in dimineata zilei de vineri.

In mod normal, terminalul Apple se vinde pe site-ul eMag cu circa 2.900 de lei.

[LATER EDIT] - In articolul initial era vorba de iPhone 6S, la pretul mai sus mentionat. eMag a revenit, subliniind ca a fost o eroare, fiind de fapt vorba de modelul iPhone 6.

Totodata, clientii eMAG pot cumpara masini de spalat la pretul de 599 de lei, scaune de birou la 49 de lei, anvelope de iarna pentru Dacia Logan la 99 de lei, consola Microsoft Xbox ONE + Joc FIFA 16 cu 999 de lei, iPad Mini 2 Space Gray la 699 de lei, apa de toalet CK unisex la 79 de lei si Ceas de dama Michael Kors la 499 de lei.

Alte magazine care incep din aceasta noapte Black Friday sunt Elefant.ro, Evomag.ro, Cel.ro precum si Avon.ro sau FashionDays.ro.

WALL-STREET.ro va transmite LIVE de la eMag cat si de la sediul 2Parale si PayU informatii privind vanzarile de Black Friday 2015.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri