Cu ocazia sarbatorii reducerilor, Black Friday, turistii se bucura de discount-uri de pana la 75%, la sejururi in Grecia, Turcia, Spania, Dubai & Emiratele Arabe Unite si Bulgaria. Christian Tour, cel mai mare tour operator de vacante charter din Romania, are oferte atat pentru finalul de an, cat si pentru vara lui 2016.

Pana pe 29 noiembrie, inclusiv, turistii isi pot rezerva vacante la preturi speciale la Christian Tour. Discount-urile de Black Friday ajung pana la 75% pentru sejururile in Grecia, in Insulele Zakynthos, Corfu, Thassos, Lefkada, Parga, Paralia Katerini, Halkidiki, Skiathos, Olympic Beach, Rodos, Creta. Pachetele pornesc de la 49 de euro de persoana si includ transport cu autocarul sau individual si cazare timp de 7 nopti in pensiuni si hoteluri de 3 si 4 stele. Unele oferte, cum ar fi cele in Insulele Ionice, au fost epuizate deja la scurt timp dupa afisarea lor.

Pentru Antalya, pachetele au discount-uri intre 15% si 50%. Turistii pot beneficia de sejururi de 7 nopti in hoteluri de 5 stele, all inclusive, cu transport inclus, preturile pornind de la 411 euro de persoana. Unele dintre ele, cum ar fi Ela Quality Resort, Belek Beach Resort sau Mukarnas Spa Resort, au fost incluse in programul VIP Family by Pegas Holidays pentru vara lui 2016. Aici, familiile au ca bonus primele cluburi de vacanta dedicate celor mici – SuriClub, cu animatori vorbitori de limba romana.

Cei care isi doresc o vacanta in Tenerife, Ibiza sau Mallorca pot profita de reduceri de pana la 25%, preturile pentru pachetele de 7 nopti pornind de la 393 de euro de persoana. Tot cu ocazia Black Friday, romanii au parte de discount-uri de pana la 21% pentru vacante in Dubai. Preturile pentru pachete - cu transport si cazare 7 nopti la hoteluri de 4 stele – incep de la 499 de euro de persoana.

Reduceri de 20-30% se aplica si la sejururile cu transport individual in Bulgaria. O vacanta de minim 3 nopti la Berlin Golden Beach (4 stele, all inclusive), la Nisipurile de Aur, porneste de la 94 de euro de persoana, iar una de minim 5 nopti la Aqua Azur (4 stele), in statiunea Sf. Constantin si Elena, de la numai 72 de euro de persoana.

Pana la finalul anului, continua si promotiile din programul First Minute, prin care turistii isi pot rezerva sejururile din vara lui 2016 cu reduceri de 40-50% si cu un avans de doar 25 euro pe camera, restul urmand a fi achitat cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei.

Sursa foto: YanLev/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri