eMag si Banca Transilvania au incheiat un contract comercial prin care banca se va folosi de capacitatea de promovare a eMag, prin newsletterul retailerului online, in contextul in care ambele companii au oferte de 1 decembrie. Cei care se aboneaza pe site-ul Bancii Transilvania vor afla mai devreme despre ofertele bancii de Ziua Nationala.

Sub sloganul "Sarbatorim Romania", eMag ofera promotii la zeci de brand-uri romanesti, printre care se numara bicicletele Pegas, telefoanele mobile si tabletele Allview, electrocasnicele Arctic, dar si alimente si cosmetice. Banca anunta si ea prin newsletterul eMag "oferte romanesti", ceea ce ar putea sa insemne promotii la credite si alte produse bancare.

In acelasi timp, BT incepe de maine si campania Bank Friday, in care va acorda reduceri la dobanzile la credite, promotii la depozite, carduri, asigurari, dar si la Internet si Mobile Banking. De asemenea, banca va avea in oferta de Black Friday si produse pentru IMM-uri si abonamente la evenimente.

eMag a generat de Black Friday 2015 vanzari de peste 200 de milioane de lei, comercializand peste 600.000 de produse.