Startul reducerilor de Black friday 2017 la PC Garage incepe in noaptea dintre 16 - 17 noiembrie si continua pana pe 19 noiembrie, in cadrul campaniei ”Black Weekend”.

"In editia de anul acesta ne-am dorit sa recompensam fidelitatea clientilor nostri, oferind reduceri substantiale la aproape toate gamele de produse vandute prin platforma noastra, punand totusi un accent puternic pe segmentul de gaming. Mai mult, clientii nostri vor gasi pe site-ul PC Garage.ro stocuri suplimentare si reduceri pe masura la telefoane, gadgeturi si televizoare de ultima generatie. Comparativ cu anul trecut, credem ca la finalul acestui Black Week-end, vom inregistra o crestere cu peste 30% a volumului vanzarilor”, a declarat Razvan Pop, Marketing Manager la PC Garage.

Black Friday 2017: Ce produse au cele mai mari reduceri la PC Garage

Cele mai numeroase reduceri de Black Friday vor fi la produsele din categoria Gaming si Componente, unde clientii pot cumpara echipamente cu reduceri de pana la 50% pentru periferice si 35% pentru componente. Reduceri sunt si la laptopurile performante si la sistemele de gaming. Pe aceste segmente, reducerile sunt de pana la 25%.

Clientii care sunt in cautarea unui smartphone de ultima generatie sau a unui televizor inteligent, atunci trebuie sa stie ca reducerile la aceste doua categorii pot ajunge la un maxim 54% pentru telefoane si respectiv 40% pentru televizoare.

Black Friday la PC Garage a...
Citeste si: Black Friday la PC Garage a inceput: Vezi ce reduceri sunt pregatite

Sursa foto: Shutterstock/ Igor Vkv