WatchShop.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de ceasuri originale din Romania, va participa pentru al saselea an consecutiv la evenimentul Black Friday. Oferta din acest an va da posibilitatea clientilor sa achizitioneze ceasuri originale cu doar un leu.

WatchShop.ro pune la dispozitia clientilor la editia din acest an a Black Friday peste 1.200 de modele de ceasuri. Astfel, cei interesati, in afara de ceasurile la un leu, pot beneficia de reduceri de pana la 75% la ceasuri originale apartinand unor marci celebre, precum Fossil, Seiko, Festina, Orient, Tissot, Casio, Citizen, Swatch, Suunto, Sekonda, Accurist si altele.

„Pentru editia din 2017 a celui mai mare eveniment de shopping, care se va desfasura in intervalul 17 noiembrie (incepand cu ora 00:00) - 19 noiembrie, ne-am pregatit cu o gama mai variata de branduri si preturi pentru toate buzunarele. Una dintre noutatile de anul acesta este ca vom oferi clientilor nostri posibilitatea de a achizitiona ceasuri originale la 1 leu”, spune Dragos Diaconu, CEO WatchShop.ro. „Estimam ca vanzarile de Black Friday de anul acesta vor junge la 350.000 de lei, in crestere cu 30% fata de editia trecuta a Black Friday”.

Serviciile completeaza oferta de discount-uri. Astfel, clientii vor putea beneficia de livrarea in maximum trei zile pentru produsele comandate si aflate pe stoc (livrare inclusiv in weekend), de posibilitatea de a deschide coletele la livrare, de ambalarea cesurilor pentru a fi oferite cadou, de gravura laser sau de retur gratuit timp de 365 de zile.

Clientii care vor sa nu mai astepte insa pana pe 17 noiembrie, pot achizitiona ceasuri in orice moment, la pret de Black Friday. Astfel, cei care cumpara acum, vor primi diferenta de bani, daca ceasul achizitionat va avea un pret mai mic de Black Friday. De asemenea, cei care se vor abona din timp la newsletter-ul WatchShop.ro vor afla inaintea tuturor care sunt produsele si reducerile de Black Friday.

In aceasta perioada, programul showroom-ului va fi prelungit. Astfel, sambata, 18 noiembrie, showroom-ul WatchShop.ro, din Bulevardul Banu Manta, Nr. 60, Sector 1, va fi deschis intre orele 09:30 si 16:00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri