elefant.ro va oferi in premiera de Black Friday reduceri la automobile, 4 Fiat si 3 Mini One. Desi apar in oferta de Black Friday, deocamdata aceste produse speciale nu sunt inca active, dar din moment in moment ar putea fi disponibile pentru a fi comandate.

Cel mai ieftin automobil este un Fiat 500 Pop, cu o reducere 2.216 euro, ceea ce inseamna un pret final de 8.999 euro. Puteti sa il achizitionati la acest pret platind pe elefant.ro un avans online de 1.000 lei.

De asemenea, un Fiat 500 X, varianta cross-over a popularului Fiat 500, cu un pret de lista de 17.967 euro, are o reducere de Black Friday de 2.068 euro, ajungand astfel la 15.899 euro.

Trei Mini One, listate in premiera in oferta de Black Friday a elefant.ro

In cazul celor 3 automobile Mini One, reducerile sunt chiar mai consistente, insa si preturile sunt mai mari in cazul acestui producator.

Astfel, cel mai ieftin Mini One are un pret redus de Black Friday de 20.362 euro, cu un discount de aproape 3.600 euro.

Cel mai scump Mini One are o reducere de aproape 4.050 euro, de la circa 27.000 euro la 22.933 euro. Si in cazul automobilelor Mini avansul online pentru a face comanda este de 1.000 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri