In weekend-ul de Black Friday din acest an, clientii Banca Transilvania au facut aproximativ 1 milion de plati cu cardul, tranzactiile in rate pe cardurile de cumparaturi BT fiind mai mari cu 88%, iar cele la comercianti cu 54%.

Banca a oferit, in cadrul campaniei de reduceri din acest an, o dobanda de 7,5% in cazul creditului de nevoi personale cu asigurare pentru cei care au venituri in conturile BT, mai mica cu 2 procente decat oferta initiala. De asemenea, cardul de cumparaturi STAR Forte a avut 90 de puncte STAR bonus + 10 puncte la prima cumparatura.

Reduceri au fost si in cazul cardului de calatorii BT Flying Blue, care a avut comision zero la emitere + bonus de 10.000 Mile pentru cardul Clasic si 15.000 Mile pentru cardul Premium la prima cumparatura.

Banca Transilvania a raportat pentru primele 9 luni din acest an un profit net de 780 milioane lei, in crestere cu 19% fata de perioada similara din 2016, in contextul cresterii importante a creditarii si a unor expuneri neperformante in scadere.

ANALIZA: piata cardurilor a...
Citeste si: Cum isi impart Visa si MasterCard cota de piata pe carduri la T3 2017