Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, pregateste pentru consumatori oferte speciale cu ocazia Black Friday, disponibile in magazinul online si in reteaua magazinelor de brand Farmec si Gerovital. Campania de Black Friday va fi derulata in perioada 16 - 22 noiembrie si prevede reduceri si alte beneficii la achizitia produselor din gamele Gerovital si Aslavital.

„Pentru al doilea an consecutiv, ne alaturam participantilor la Black Friday, o ocazie foarte buna de a rasplati fidelitatea si de a oferi noi motive de satisfactie consumatorilor nostri. In acest an, am suplimentat oferta de produse disponibile la preturi preferentiale. Pe perioada campaniei din 2017, am inregistrat rezultate foarte bune in online, atat din punct de vedere trafic, dar si vanzari, valoarea si numarul comenzilor fiind de 3 ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului precedent. Asadar, ne asteptam la o ascensiune a vanzarilor de circa 30% si pe parcursul campaniei de anul acesta, atat in cadrul magazinelor offline, cat si in e-commerce”, a precizat Codrean Pop, director vanzari Farmec.

Pe durata campaniei, consumatorii vor beneficia de discount-uri de pana la 40% la circa 100 de produse, in cadrul celor 24 de magazine Farmec si Gerovital din tara, dar si la achizitiile din magazinul online www.farmec.ro. Printre alte beneficii se numara si oferirea transportului gratuit pentru comenzile plasate in online, la plata cu cardul.

Clientii care au deja un cont pe platforma e-commerce a producatorului clujean si sunt abonati la newsletter vor avea acces la beneficiile oferite de Black Friday incepand cu 15 noiembrie, cu o zi inaintea startului oficial al campaniei promotionale.

Farmec S.A. Cluj-Napoca - cel mai mare producator de cosmetice cu capital 100% romanesc - ramane un brand emblema pentru Romania. Compania comercializeaza produsele din portofoliu in aproximativ 30 tari.

In prezent, reteaua de magazine de brand detinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, amplasate in Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brasov, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara si 16 magazine Gerovital care se gasesc in Cluj-Napoca, Bucuresti (3 magazine), Constanta, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Oradea si Ramnicu Valcea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri