Telekom Romania anunta derularea campaniei de Black Friday in perioada 12-25 noiembrie 2018, cu discounturi de pana la 75% la peste 100 de modele de telefoane care pot fi achizitionate atat pe site-ul companiei, cat si din magazinele Telekom si ale partenerilor, impreuna cu abonamentele cu minute nationale nelimitate si internet 4G nelimitat pe bune de la 5 euro/luna (TVA inclus).

Astfel, clientii care opteaza pentru achizitionarea unui telefon disponibil in oferta de Black Friday, online, pe site-ul companiei, vor beneficia de reduceri de pana la 75%, impreuna cu abonamentul de 5 euro/luna (TVA inclus), fara perioada minima contractuala si fara taxe de reziliere, incluzand Internet 4G nelimitat.

De exemplu, iubitorii modelelor Nokia vor putea cumpara noul telefon Nokia 5.1 Plus, disponibil exclusiv la Telekom, cu display HD+ de 5.8” si baterie eficienta datorita sistemului de operare Android One, la pretul de 599 lei.

In magazinele Telekom si la parteneri, telefoanele din oferta de Black Friday pot fi achizitionate in rate fixe, pe 24 de luni, fara dobanda si avans zero, impreuna cu abonamentul nelimitat de 5 euro pentru clientii care au servicii fixe de la Telekom, respectiv de 7 euro pentru clientii de servicii mobile.

Dintre smartphone-urile 4G care pot fi achizitionate in rate, amintim modelul Nokia 1 (rata 1 euro/luna, TVA inclus), iPhone 6S (rata 10 euro/luna, TVA inclus) sau Samsung Galaxy S8 Plus (rata 20 euro/luna, TVA inclus).

Printre ofertele recomandate este Huawei P20 Lite, disponibil in rate la 8 euro/luna (TVA inclus) - un smartphone cu full view display, camera duala si cu senzor de amprenta.

Oferta Black Friday de la Telekom cuprinde telefoane de de la producatori precum Samsung, Apple, Nokia, Huawei, Motorala, LG, Sony, HTC, Allview.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri