Autovit.ro, cea mai mare platforma online din Romania destinata vanzarii si cumpararii de masini noi si rulate, organizeaza cea de-a cincea editie de Black Friday, vineri, 16 noiembrie 2018, cu reduceri de pana la 50% pentru autoturisme, camioane si utilaje grele.

Anul acesta, in campanie sunt peste 300 de oferte de la dealerii parteneri Autovit.ro., modele Volkswagen, Opel, Audi, Dacia, Ford, Skoda, Mercedes si BMW.

Ca valoare a discountului, vor exista masini si cu 20.000 euro mai ieftine decat in mod obisnuit. Cel mai mare discount oferit in cadrul campaniei de Black Friday Autovit.ro este de 19.792 de euro si reprezinta 25% din valoarea masinii scoase la vanzare, un Mercedes-Benz CLS, pretul initial fiind de 79.173 euro, iar pretul de Black Friday ajungand la 59.381 euro.

Oferta de Black Friday este completata si de preturi speciale pentru camioane si utilaje grele, cu reduceri de peste 30%, oferite de cei mai mari dealeri din domeniu.

“Anul trecut, valoarea reducerilor de Black Friday a insumat peste 1 milion de euro, iar valoarea masinilor scoase la vanzare a atins suma de 6,9 milioane de euro. Tocmai de aceea, anul acesta ne-am depasit limitele si am reusit sa aducem alaturi o serie de parteneri noi si sa crestem atat numarul ofertelor, cat si valoarea discounturilor”, a declarat Andrei Dumuta, Business Manager Autovit.ro.

Apetitul utilizatorilor romani pentru autoturisme de Black Friday a crescut de la an la an, lucru care se poate observa si din traficul inregistrat in sectiunea de Black Friday in 2017 (197.000 de vizitatori unici), cu 181% mai mult comparativ cu editia din 2016 si cu 60% mai mult decat numarul vizitatorilor intr-o zi obisnuita.

Peste 100 de autoturisme vor avea un discount de peste 2.000 de euro, iar 51% dintre autoturismele aflate in oferta de anul acesta sunt mai noi de anul 2016. Cele mai scumpe masini scoase la vanzare sunt un Mercedes-Benz G din anul 2018 (209.428 euro), cu un discount de 19.040 euro si un pret final de 159.990 euro (brut) si un Mercedes-Benz S din anul 2017 (149.759 euro) cu un discount de 9%, ajungand la un pret final de 136.838 euro (brut). Toate ofertele vor fi disponibile vineri dimineata, pe blackfriday.autovit.ro.

Campania de anul acesta contine ofearte de la 26 de dealeri parteneri Autovit.ro, cele mai multe autoturisme scoase la vanzare cu discount de Black Friday fiind de la Aliat AUTO (Centru Autorizat Mercedes-Benz) din Targu Mures, Auto Geist (Galati), Leasing automobile (Bucuresti) si Casa Auto Timisoara, cu peste 20 de oferte.

Pentru a beneficia de ofertele de Black Friday, utilizatorii trebuie sa parcurga cativa pasi simpli: sa sune la dealerul care propune oferta si sa achite un avans pentru a rezerva masina dorita.

Totodata, cumparatorii se pot inscrie inainte de inceperea campaniei, intre 13 si 15 noiembrie, pe blackfriday.autovit.ro, completand formularul de pe pagina. Vor primi alerte prin email si SMS pentru a afla ce oferte sunt disponibile de Black Friday imediat ce campania incepe.

Autovit.ro este cea mai mare platforma online din Romania destinata vanzarii si cumpararii de masini noi si second-hand, cu peste 2 milioane de vizitatori lunari si peste 1.000 de dealeri auto care folosesc serviciile companiei.

Sursa foto: Robert MacMillan / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri