eMAG Black Friday 2018 va avea loc pe 16 noiembrie, iar cel mai mare retailer online din Romania a facut deja publice o serie de reduceri pe care le va oferi cu ocazia evenimentului. Printre aceste reduceri se afla si smartphone-ul iPhone X.

De eMAG Black Friday 2018, impatimitii reducerilor isi pot cumpara un smartphone iPhone X Space Grey cu o reducere de 24%, ceea ce il va face disponibil la 3.449 de lei. Modelul pus spre vanzare de catre eMAG are urmatoarele specificatii:

  • Procesor A11 Bionic Hexa-core
  • Greutate de 174 de grame
  • Memorie RAM de 3 GB
  • Memorie interna de 64 GB
  • Display Super Retina HD cu rezolutie 1.125 x 2.436, 16 milioane de culori si o diagonala de 5,8 inch
  • Rezolutie camera - Dual 12 MP, camera secundara 7 MP

Black Friday 2018 la eMAG: ce trebuie sa faci pentru a prinde produsele dorite

eMAG Black Friday 2018 reduceri eMAG iPhone X Black Friday

  1. Este recomandat sa ai aplicatia eMAG actualizata cu cea mai recenta versiune disponibila si toate datele tale, respectiv adresele de livrare, completate in contul tau de client.
  2. Pentru o plata extrem de rapida a produselor dorite, iti poti salva cardul bancar in contul tau de client eMAG si astfel, de Black Friday, vei achita comenzile in deplina siguranta si foarte repede.
  3. Dupa plasarea comenzii in ziua respectiva, produsele selectate de tine sunt rezervate automat, iar livrarea se face in showroom, prin curier sau la un oficiu postal, dupa cum alegi la finalizarea comenzii.
  4. Produsele comandate de la partenerii eMAG Marketplace se livreaza direct de catre acestia, prin curier. Nu le poti ridica personal, iar costul de livrare este comunicat inainte sa finalizezi comanda.

Sursa foto: screenshot eMAG

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri