Agentiile de turism au pregatit pachete turistice la preturi avantajoase cu ocazia Black Friday: reduceri de pana la 50% pentru vacantele pentru vara lui 2019 in mai multe destinatii europene, dar si pentru litoralul romanesc, dar si oferte pentru pachetele de Revelion in tara si in strainatate.

De Black Friday, romanii pot cumpara vacante pentru vara anului viitor cu reduceri de pana la 50% in mai multe destinatii, printre care Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia si Bulgaria, precum si litoralul romanesc. Acestora li se adauga pachete de Revelion in tara si strainatate, circuite in Ucraina, Oman, Israel, Provence, Malta, dar si o serie de oferte inedite printre care sejururi in strainatate si bilete de avion pentru copii la 1 euro, circuite in Turcia “Pe urmele lui Suleyman Magnificul”, programe turistice culinare “Salonic Food” si vacante gratuite in Grecia cu autocarul oferite ca bonus celor care isi cumpara un sejur cu avionul in aceasta destinatie.

"Pentru romanii care vaneaza vacante ieftine, Targul de Turism din noiembrie este cel mai bun moment pentru a le cumpara, pentru ca ofertele speciale de Early Booking se suprapun cu cele de Black Friday in cazul Christian Tour, care deruleaza o astfel de campanie incepand de joi si pana marti, 20 noiembrie, atat la standul agentiei de la Romexpo, cat si in cele 40 de sedii din tara si pe site", a transmis Raluca Hatmanu, director de marketing si comunicare Christian Tour.

Sub sloganul “Greek Friday”, romanii isi pot achizitiona vacante de o saptamana in Grecia la 1 euro, pachet care include 7 nopti de cazare la o vila. Turistul trebuie sa achite doar transportul cu autocarul. Tot in Grecia, copiii cu varsta pana in 12 ani beneficiaza de o saptamana de cazare la 1 euro. Si in acest caz, transportul este cu autocarul. Turistii care opteaza pentru un sejur la vara in Grecia cu avionul vor primi bonus inca o vacanta intr-o destinatie elena, dar cu autocarul.

De Black Friday, si cei care vor sa mearga in Turcia in concediu in 2019 vor gasi oferte speciale, putand sa-si cumpere pachete de 7 nopti de cazare cu reduceri de 200 de euro pe camera, in vreme ce turistii familisti care aleg Antalya pentru concediul din vara viitoare vor fi scutiti de plata biletelor de avion daca au copii cu varsta pana in 12 ani, pentru ca documentele de calatorie costa doar 1 euro, la care se adauga taxele de aeroport. Tot in Turcia, cei care vor sa descopere Cappadocia in 2019 isi pot cumpara vacanta cu doar 75 de euro de persoana plus taxele, suma din care au asigurate 7 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 4 si 5 stele si zbor catre Antalya cu plecare din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.

Agentia de turism Paralela 45 are, de Black Friday, reduceri de pana la 70% la vacante. Transportul pentru copiii cu varsta pana la 12 ani costa 1 euro. Astfel, un pachet turistic de 7 nopti de cazare in Olympic Beach costa 61 de euro/persoana, de la 212 euro/persoana.

In Bulgaria, oferta agentiei Paralela 45 incepe de la 121 de euro/persoana. Transportul pentru copiii cu varsta pana la 12 ani costa 1 euro. In Albena, un sejur de 7 nopti costa 121 de euro/persoana, redus de la 159 de euro/persoana.

Un sejur in Kusadasi, Turcia, de Black Friday, costa de la 209 euro/persoana. Transportul pentru copiii cu varsta pana la 12 ani costa 1 euro. Un pachet turistic in Kusadasi, cu 7 nopti de cazare, costa de la 340 de euro de persoana, redus de la 465 de euro/persoana.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri