Clinicile ABC Eurodent ii incurajeaza pe romani sa isi achizitioneze de Black Friday un produs sau un serviciu la un pret redus.

Cateva dintre ofertele "altfel” propuse de Black Friday sunt detartraj, albire dentara, fatete, implanturi sau o simpla consultatie stomatologica.

Discounturile ajung pana la 90%, iar ofertele sunt valabile incepand de vineri 18 noiembrie, ora 00:00, pana duminica 20 noiembrie, ora 23:59, in magazinul on-line: shop.abceurodent.ro. Odata selectat si achizitionat, serviciul poate fi programat oricand la o data ulterioara.

"Anii trecuti, s-a dovedit ca aceasta campanie de reduceri este o idee de succes. ABC Eurodent a fost una dintre primele clinici stomatologice din Europa care a organizat Black Friday pentru servicii dentare, in anul 2012. De aceea, vrem sa venim in intampinarea pacientilor nostri cu noi oferte, pentru a le da ocazia sa isi rezolve problemele dentare", a precizat dr. Cristian Irimia, medic stomatolog si actionar al clinicilor ABC Eurodent.

La editia de anul trecut, cele mai achizitionate servicii si produse au fost obturatiile fotopolimerizabile, coroanele metalo-ceramice, sigilarea dentara, albirea dentara, consultatiile si implanturile dentare.

"Am fost placut surprinsi sa vedem ca unii dintre pacientii nostri ne urmaresc de la an la an si asteapta cu nerabdare aceste oferte, la fel cum am fost surprinsi de cresterea cererii de la o editie la alta", a mentionat dr. Bilal Takouzli, medic stomatolog si actionar al clinicilor ABC Eurodent.

Serviciile achizitionate in cadrul campaniei „Black Friday becomes WHITE… la ABC Eurodent” sunt disponibile in toate cele 4 clinici din Bucuresti. Acestea sunt amplasate in zonele Decebal, Ghencea, Drumul Taberei si 1 Decembrie 1918.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri