"Noi avem program flexibil, insa am invatat ca nu este de ajuns sa il ai, daca nu ii invete pe oameni sa il acceseze. La noi, angajatii trebuie sa vina la birou dimineata o perioada, apoi isi aranjeaza ei perioadele in care ies pe teren. Am constatat ca unii mai raman dupa acea perioada la birou doar ca sa bea cafele si sa barfeasca. Poate ar fi mult mai bine daca s-ar duce acasa. Asadar, nu este suficient sa introduci programul flexibil, ci trebuie sa le explici cum arata binele, cum sa isi aranjeze timpul", a explicat pentru wall-street.ro Marius Dumitrenco, manager al sistemului de sanatate si siguranta a muncii din cadrul companiei de credite Provident.

Noi putem sa le dam orice, insa daca ei nu le percep ca fiind bune pentru ei nu am rezolvat nimic

Potrivit acestuia, un beneficiun acordat unui salariat ar trebui precedat, in functie de caz, de o discutie in care sa fie explicat sau chiar de un workshop.

Compania are 4.500 de angajati

Provident Financial Romania are o echipa care a ajuns sa numere peste 4.500 de angajati, dupa ce la finalul anului trecut compania a luat decizia de a-si angaja toti agentii de vanzari, respectiv 3.500 de persoane.

Provident Financial Romania este o institutie financiara nebancara inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei si face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanti furnizori de credite la domiciliu din Europa. Grupul are 2,6 milioane de clienti in 13 tari din Europa Centrala si de Est si in Mexic. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din regiune si una dintre cele mai puternice 250 de companii internationale listate la Bursa din Londra.

Citeste si Provident: Ii invatam pe oameni la traininguri cum sa recunoasca o situatie cu potential de cearta si cum sa o gestioneze