Intr-o cladire construita in perioada interbelica de pe strada Uruguay este ascuns un apartament labirintic, cu arcade inalte, semineu si porti de fier forjat care iti da senzatia unui castel.

apartament interbelicAjunsi in fata cladirii de pe strada Uruguay vedem o cladire interbelica cu linii moderne, simple. In interior, insa, spatiul se desfasoara intr-un mod cu totul surprinzator. Sentimentul auster al exteriorului se prelungeste in interior intr-un joc de lumina, arcade si decoratiuni care te fac sa te simti ca intr-un castel labirintic.

apartamentCladirea a fost construita pe baza unei autorizatii de constructii emise in 1934 si al carei beneficiar a fost Despina Catacuzino. La un moment dat, cladirea a fost vanduta de catre Despina Cantacuzino, insa detaliile despre cumparator nu au ajuns la actualii proprietari, care au cumparat casa in baza legii 112. Familia care a cumparat locuinta dispusa pe doua nivele a incercat sa readuca la forma initiala apartamentul interbelic. Familia a refacut locuinta dupa planurile initiale si au pastrat toate elementele originale.

apartament interbelicLocuinta a fost inchiriata in principal ca resedinta insa se preteaza si ca spatiu de birouri. Apartamentul are o suprafata de 200 mp si este scos la inchiriere pentru 2.500 euro pe luna, potrivit oficialilor Esop Consulting, compania care promoveaza proprietatea.

Fotografii de MIrcea Dragos.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri