Compania de vânzări și fabrica de tutun de la Ploiești a British Amercian Tobacco (BAT) funcționează, în continuare, în parametri normali, a declarat, pentru retail.ro, Ram Addanki, directorul regional al BAT în Europa Centrală și de Sud Est, care conduce de la București operațiunile producătorului de tutun.

„Ne-am încurajat toți angajații care pot lucra de acasă să o facă și, în prezent, majoritatea colegilor din sediul central lucrează de acasă. Ne-am asigurat însă că suntem permanent conectați atât la sistemele interne de operare, pentru a menține ritmul normal de lucru, cât și la surse externe autorizate de informare, pentru a respecta întocmai cerințele impuse de autorități în această perioadă dificilă”, a explicat Ram Addanki.

De la începutul pandemiei de Coronavirus, BAT a limitat călătoriile în cadrul companiei, iar toate evenimentele cu participare extinsă de persoane, programele de pregătire și întâlnirile de lucru programate până la finalul lunii mai au fost anulate. Accesul vizitatorilor externi la sediile BAT a fost limitat și au fost derulate acțiuni de igienizare și dezinfectare a spațiilor de lucru.

„Facem tot posibilul să susținem funcționarea continuă a businessului și am luat toate măsurile necesare în acest sens: fiecare unitate de business și-a elaborat un plan de continuitate a afacerii, care este actualizat permanent și pregătit pentru a fi pus în aplicare. (...) În ceea ce privește vânzările, este prea devreme să facem estimări referitoare la tendințe”, a adăugat Ram Addanki.

Prezentă în țară din 1996, BAT are o fabrică de produse din tutun la Ploiești, a doua ca mărime din Europa, după Polonia, o companie de distribuție la nivel național și un centru global de servicii. Compania are 2.500 de angajați.

Sursa foto: Arhiva BAT

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri