Acesta este al 38-lea hipermarket deschis de Carrefour pe piața românească și singurul de acest tip din orașul Târgu Mureș și mărește astfel rețeaua națională de magazine Carrefour la 361 de unități.

Gama de produse și promoțiile disponibile în magazinul fizic sunt disponibile prin aplicația Carrefour, prin carrefour.ro și BRINGO. De asemenea, există și opțiunea Click & Collect.

Noul hipermarket Carrefour din Shopping City Târgu Mureș, situat pe Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 242:

  • 40.000 de produse
  • suprafață de vânzare de 7.500 de metri pătrați; 1.540 de locuri de parcare gratuite
  • 230 de angajați; 19 case de marcat, dintre care 12 case rapide "Self Service"
  • WI-FI gratuit
  • program: luni – duminică 7:30 - 22:00;
  • contact: 0374 505 200

Carrefour aduce la Târgu Mureș Deschidem Vinul Românesc, un program național pe termen lung, dezvoltat pentru a sprijini producătorii români din toate regiunile viticole ale țării. Din selecția regională, în noul Carrefour Târgu Mureș vei găsi sortimente de la Crama Valea Ascunsă (vin de Teaca), Crama Villa Vinèa și, în curând, de la Domeniul Ciumbrud și Crama Lechburg.

Carrefour aduce în premieră în oraș Roli-Poli, prima stație de colectare selectivă destinată copiilor. Aceasta zonă respectă toate măsurile de siguranță și a fost dezvoltată ca un spațiu de învățare a unor comportamente responsabile cu privire la protecția naturii și a sănătății.

Colectarea uleiului în magazinele Carrefour

Pe aceeași direcție sustenabilă, Carrefour oferă la schimb 1 litru de ulei proaspăt, marcă proprie, la fiecare 3 litri de ulei folosit, iar la 5 litri de ulei folosit, 2 litri de ulei proaspăt. Această inițiativă se regăsește în toate hipermarketurile Carrefour. Acțiunea este implementată cu sprijinul organizației Respiră Verde, care va colecta și procesa uleiul folosit pentru a-l transforma în biocombustibil și alte derivate. Uleiul poate fi colectat și prin aplicația Bringo, anunțând livratorii direct din aplicație intenția de a preda uleiul folosit, la schimb, cu ulei proaspăt.

Cu o săptămână înainte de această deschidere, Carrefour a inaugurat în Târgu Mureș și un nou supermarket. Localizat pe strada Voinicenilor nr.52, acesta dispune doar de case de marcat de tip Self Service, la care clienții pot scana produsele și pot plăti cu cardul. Supermarketul îți pune la dispoziție produse diverse, de la lactate, mezeluri, carne, legume, fructe, produse BIO, dietetice și de băcănie la produse de igienă și întreținerea casei, de luni până sâmbătă, între 07:00 și 22:00, și duminică, între 08:00 și 21:00.

Carrefour va deschide curând, în București, un nou concept de magazin, numit Bonteria Very&So, care va scoate la vânzare mai multe produse de drogherie, precum cosmetice și articole de îngrijire personală.

Shopping City Târgu Mureș se va deschide oficial pe 16 iulie 2020 și are 40.000 de mp de retail, 113 magazine, un etaj întreg dedicat petrecerii timpului liber și o terasă exterioară de 3.000 de mp. Centrul comercial include un hipermarket, un cinematograf și o zonă cu restaurante, Food Garden.

Sursa foto: Carrefour România