JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează cel de-al 91-lea magazin din România joi, 27 august 2020, în Bragadiru. Aflat pe strada Speranței, noul magazin are o suprafață totală de 1300 mp și este cel de-al treisprezecelea magazin pe care compania scandinavă îl deschide în zona Capitalei, potrivit unui comunicat de presă.

„Finalul lunii august reprezintă și închiderea anului financiar în JYSK. Ne bucurăm că, în ciuda faptului că a fost un an atipic și plin de incertitudini, am reușit să ne atingem obiectivul de 15 magazine noi pe an. Localitățile din jurul Bucureștiului au un potențial mare și sunt în continuă dezvoltare, de aceea ne-am dorit să fim prezenți și în aceste zone. După Balotești și Afumați, ajungem acum și în Bragadiru. Cu ocazia deschiderii am pregătit o săptămână de oferte speciale, cu reduceri de până la 75% la peste 2.000 de produse. Așa cum s-a întâmplat și în cazul celorlalte magazine noi inaugurate vara aceasta, am renunțat la evenimentul de deschidere, pentru a limita riscul răspândirii coronavirusului, am introdus măsuri preventive și am păstrat ofertele speciale timp de o săptămână, astfel încât clienții din zonă să aibă timp să ne viziteze și să descopere ofertele noastre”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul JYSK Bragadiru, în perioada 27 august – 2 septembrie 2020. Printre categoriile de produse care vor avea un preț special de deschidere se numără saltelele, pernele, prosoapele, și mobilierul de interior.

JYSK Bragadiru va funcționa de luni până duminică între orele 10.00 – 20.00.

În magazinul JYSK Bragadiru va fi disponibilă și noua colecție de mobilier de interior.

JYSK este unul dintre retailerii de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 23.000 de angajați și peste 2900 de magazine. În Germania și Austria, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager - iar în restul țărilor sub numele de JYSK.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 3,79 miliarde de euro. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 91 de magazine în România.

Sursa foto: JYSK

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri