Supeco a deschis, pe data de 27 august, un nou magazin, la Bacău, situat pe Strada Ștefan cel Mare Nr. 28 A, iar rețeaua națională ajunge la 25 de magazine.

Magazinul Supeco Bacău are o suprafață de 1.600 m², parcare gratuită cu 300 locuri și 6 pentru persoane cu dizabilități, o ofertă de 3.600 de produse, 25 de lucrători universali, dintre care 10 sunt casieri. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă, între orele 7:30-21:00, și duminică, între orele 8:00-18:00.

La Supeco Bacău, locuitorii pot găsi produse proaspete și de larg consum și peste 200 de produse nealimentare de igienă şi de întreţinere a casei. Supermarketul dispune de peste 650 de produse cu reduceri pentru volume mari, dedicate familiilor: cu cât crește numărul de produse cumpărate, prețul per bucată scade.

„Conceptul unic de magazin Supeco are la bază diversitatea produselor, prețurile mici și ofertele avantajoase, toate adaptate nevoilor variate ale clienților. Acest lucru este posibil datorită costurilor reduse pentru energie, a faptului că nu se fac investiții în decorațiuni, publicitate, mobilier sau rafturi și a economiilor la transportul produselor, obținute din aprovizionarea de la furnizorii locali. Nu în ultimul rând, stocurile de marfă sunt depozitate direct în magazin, pentru economie de spațiu”, se arată în comunicatul de presă.

Odată cu deschiderea magazinului din Bacău, rețeaua de supermarketuri Supeco se extinde la 25 magazine la nivel național, în Bacău, Brașov, București și Ilfov, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sibiu, Vâlcea și Vrancea.

Sursa foto: Facebook Supeco

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri