Dedeman, companie românească care activează pe piața materialelor de construcţii şi a amenajărilor interioare, deschide pe 4 septembrie la Lugoj magazinul cu numărul 52 al rețelei, după o investiție de 11 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă.

Cel mai nou magazin Dedeman este situat pe Strada Timișorii și este rezultatul unei investiții totale de circa 11 milioane de euro. În această sumă sunt incluse cheltuielile pentru achiziția terenului, lucrările de construcție, rafturile și obiectele de mobilier utilizate în amenajarea zonei comerciale și de birouri, echipamentele și utilajele necesare desfășurării activității, precum și stocurile de marfă pregătite pentru inaugurare.

Dedeman Lugoj are o suprafață totală de aproximativ 10.000 mp, dintre care 1.200 mp sunt ocupați de sera cu pergolă în care sunt expuse plantele, articolele de grădină și cele pentru activitățile în aer liber.

În zona de exterior sunt amenajate spații verzi și o parcare cu 242 de locuri. În interior au fost amenajate un showroom de mobilă cu o suprafață de 1.000 mp și un showroom dedicat mobilierului de baie și gamei de gresie și faianță, desfășurat pe o suprafață de 950 mp. În noul magazin au fost instalate șapte case de marcat.

Echipa Dedeman Lugoj este formată din 137 de angajați. Fiecare dintre aceștia a urmat un program de pregătire și instruire specific funcției.

Lugojenii pot opta și pentru servicii adiționale (închiriere scule, proiectare băi și bucătării, confecționare perdele, mixare vopsele), dar și pentru soluții de finanțare, puse la dispoziție de birourile de rate din magazin.

Dedeman Lugoj este al doilea magazin inaugurat de companie anul acesta, după ce magazinul din Slobozia și-a deschis porțile în luna martie.

Dedeman este afacerea a doi antreprenori români, începută în 1992. Dedeman are 52 de magazine, 4 centre logistice și parc auto propriu. Retailerul are o gamă de peste 45.000 de produse pentru casă și grădină și peste 11.000 de angajaţi.

Sursa foto: Dedeman

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri