Bucuria, producatorul moldovean de dulciuri din ciocolata care a intrat pe piata din Romania in urma cu cativa ani, a deschis un magazin online prin intermediul caruia si-a propus sa isi vanda produsele mai usor catre clientii din tara si nu doar pentru cei din Bucuresti.

Bucuria detine in momentul de fata sapte spatii de vanzare in Capitala, strategia producatorului de dulciuri fiind de a se axa pe zone intens circulate, asa cum este cazul spatiilor pe care le detine in statiile de metrou de la Piata Unirii 1 si 2, Piata Universitatii, Piata Romana, Piata Victoriei, Gara de Nord si Nicolae Grigorescu.

Cum functioneaza comanda online BucuriaRomania.ro

Modelul de livrare online functioneaza similar ca si in cazul altor produse comercializate in mediul virtual. Practic, utilizatorul adauga produsele dorite in cos, iar dupa finalizarea comenzii poate opta pentru modalitatea de plata dorita: ramburs, transfer bancar sau plata in numerar la magazinele lantului de magazine de dulciuri. Potrivit informatilor disponibile pe site-ul companiei in momentul de fata Bucuria nu permite clientilor posibilitatea platii online cu cardul.

Clientii pot beneficia de transport gratuit acasa sau la birou in cazul unor comenzi de peste 250 de lei sau o taxa de livrare de 10 lei pentru comenzile intre 50 - 250 de lei. Conform informatilor disponibile pe site-ul companiei comanda minima pe Bucuria.ro este de 50 de lei. Pe langa modalitatile de plata enumerate, Bucuria ofera posibilitatea ridicarii comenzilor si din punctele de vanzare din statiile de Metrou in care este prezent.

Producatorul moldovean de dulciuri din ciocolata comercializeaza bomboane din ciocolata, zefir, napolitane, jeleuri, biscuiti, caramele si un sortiment de produse pentru diabetici. Infiintata in anul 1946, S.C. „Bucuria” S.A. este cea mai mare firma producatoare de produse de cofetarie din Republica Moldova.

Printre cei mai mari concurenti de pe piata locala a ciocolatei ai lantului moldovenesc Bucuria se numara Kandia Dulce, Mondelez sau Nestle.

Sursa foto: BucuriaRomania.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri