Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta (2-6 martie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in ecommerce, invitatii fiind personalitati ce vor fi prezente la ecomTEAM 2015.

Urmareste emisiunea WALL-STREET 360 pentru raspunsuri, recomandari si analize din partea managerilor si antreprenorilor cu experienta in administrarea unui business in online.

Astazi, luni, invitatul emisiunii este Lucian Aldescu, CEO al DPD. Vom discuta despre provocarile pe care le intampina un magazin atunci cand doreste sa inceapa un parteneriat cu o companie de curierat, dar si ce solutii pregateste compania si probleme „de zi cu zi”.

ecomTEAM este cel mai important eveniment regional de eCommerce, organizat de wall-street.ro si fondat de 2 Parale. ecomTeam 2015 va avea loc pe 1 si 2 aprilie la hotel Kronwell din Brasov. Evenimentul este sustinut de Vodafone, DPD Romania, miniPrix, Zitec si Okian.

Cu ocazia saptamanii magazinelor online la WSTV.ro va oferim o reducere speciala la ecomTEAM de 20%, folosind pana vineri codul ecomspecial20tv.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri