Rain este fondatorul celei mai de succes agentii de advertising din Estonia, AdCanvas.

Alaturi de el, la ecomTEAM, va veni Patrik Kupenko, managing director la AdCanvas si persoana cu experienta de peste 10 ani in advertising. El a construit una dintre primele echipe de planning digital din Estonia, pentru Mediacom.

Totodata, a fost managing director la OMD Estonia. Cei doi vor sustine unul dintre cele mai aplicate si utile workshop-uri de marketing din eCommerce-ul romanesc.

Alaturi de el, o alta premiera, este Florin Filote, seful Marketplace-ului eMag. El a reusit, in scurt timp, sa ridice numarul magazinelor inscrise la peste 1.000 si, de ce nu, urmatorul ar putea fi al tau! Vei avea oportunitatea de a discuta fata in fata cu el, atat in multiplele sesiuni de networking cat si la party-ul organizat de ecomTEAM in seara primei zile a evenimentului.

Citeste si:

Cei trei speakeri se vor alatura altor nume mari din industrie, precum Adrian Mihai, cofondator FAN Courier, Daniel Nicolescu, Symphopay, Jennifer Jones, experta UI/UX sau Cesar Aparicio, specialist SEO. Vezi aici mai multi speakeri cu care vei putea vorbi in cadrul evenimentului.

Reducere de 20%

Profita de reducerea de 20% si inscrie-te acum la evenimentul anului in eCommerce.

Codul de reducere este ws20team si este valabil atat pentru conferinta cat si pentru workshop-uri pana pe 19 martie.

Astfel, pretul la conferinta este de 71 de euro in loc de 89 de euro, iar la workshop-uri de 39 de euro fata de 49 de euro. De asemenea, daca vrei sa participi atat la conferinta cat si la trei workshop-uri, vei plati 151 de euro comparativ cu 189 de euro.

De asemenea, pentru magazine online avem preturi speciale. Mai exact, un bilet la conferinta va costa 47 de euro in loc de 59 de euro, iar pentru participarea la conferinta si trei workshop-uri vei plati 127 de euro, in loc de 159 de euro.