Incepand cu luna martie a anului curent, Serhan Kiymaz a devenit parte din echipa de management a elefant.ro prin ocuparea pozitiei de director of technology. Serhan va fi responsabil de dezvoltarea platformei de cumparaturi si de extinderea acesteia.

“Am ales Romania pentru ca oportunitatile aici sunt enorme. Am luat parte la cresterea agresiva a comertului online in Turcia si stiu cat de repede poate sa se dezvolte o piata. Pozitia Elefant.ro in acest moment si strategia de dezvoltare a platformei in jurul publicului feminin este similara cu cea pe care Markafoni a avut-o in Turcia si care a propulsat site-ul pe prima pozitie in piata de retail online.” spune Serhan Kiymaz, director of technology la Elefant.ro.

Serhan are o experienta de peste 16 ani in dezvoltare de software acumulata in companii precum Turkcell, Vodafone si Markafoni, cel mai mare retailer din Turcia, tara unde piata de eCommerce a ajuns la nu mai putin de 6,3 miliarde de euro in 2015.

„Ne bucuram ca Serhan si-a dorit sa faca parte din echipa elefant.ro. Experienta lui combinata cu viziunea noastra pe termen lung ne va permite sa dezvoltam solutii tehnologice adaptate publicului nostru si ne va ajuta sa ne atingem obiectivele de crestere pentru urmatoarea perioada.” spune Dan Vidrascu, CEO Elefant.ro.

Serhan isi va desfasura activitatea in birourile elefant.ro din Bucuresti si va conduce o echipa formata din zeci de profesionisti IT care se mareste constant tinand cont de strategia de dezvoltare. Astfel, conform planului de recrutare, in urmatoarea perioada echipa tehnica se va mari cu cel putin 10 persoane.

Principalii concurenti ai Elefant.ro sunt Libris.ro sau Okian.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri