Raspunde la intrebarile de mai jos si poti castiga prin tragere la sorti 2 invitatii la EcomTEAM, eveniment de comert electronic si marketing digital organizat de wall-street.ro pe 6-7 aprilie la Hotelul Kronwell din Brasov.

Invitatiile includ accesul la ambele zile ale evenimentului, adica poti intra atat la conferinta cat si la workshop-uri. Trimite raspunsurile tale pana miercuri 30 aprilie, ora 18.00. Joi vom anunta castigatorii iar acestia vor fi contactati pe adresa de email furnizata.

Printre companiile din Romania care au confirmat deja prezenta la EcomTEAM se numara Fan Courier, eMag, Google, DPD, IKEA, Vodafone, PayU, Vivre, Noriel, Farmec, Ipsos Interactive Services sau Fashion Days.

Astfel, vor fi prezenti: Adrian Mihai, cofondator al Fan Courier, Elisabeta Moraru, industry manager Google; Marius Costin, CEO PayU Romania; Mihaela Muresan, director de marketing in cadrul IKEA; Cristian Constantinescu, CEO al Noriel; Alexandru Ionita, director de marketing al Vivre; Lucian Aldescu, CEO al DPD; Sebastian Gherman, head of mobile development la Fashion Days; Anabela Luca, managing director adLemonade si trainer certificat Google; Cristina Berdea, manager de vanzari online in cadrul Farmec; Daniel Nicolescu, managing director al SymphoPay, Valentin Radu, CEO al Marketizator sau Alexandru Jijian, omnichannel strategy director in cadrul Evozon Systems.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri