Investitia de 0,5 milioane de euro pe care Symphopay a primit-o recent din partea grupului Gecad va fi folosita pentru zona de tehnologie, a declarat Daniel Nicolescu, CEO si cofondator al companiei, in cadrul ecomTEAM.

“Tehnologia este cea mai importanta parte pentru noi. Inginerii ne ajuta sa ne dezvoltam, in ei vom investi”, a declarat Nicolescu.

Symphopay a fost lansata de Daniel Nicolescu, fost CEO al furnizorului de solutii de plati PayU, si Sebastian Ionita. Prin Symphopay, comerciantii si bancile partenere pot sa centralizeze intr-o singura platforma integrata platile cu cardul prin POS-uri inteligente si sa utilizeze aceste echipamente nu doar pentru operatiuni de plata, ci si, spre exemplu, pentru actiuni de marketing.

“Venind de la un furnizor de servicii de plati sunt obisnuit cu partea de tehnologie. In comertul electronic, se imbina foarte, foarte frumos partea aceasta de tehnologie cu cea de retail. Am lansat Symphopay pentru ca daca te uiti la partea de comert traditional care inseamna in jur de 95% din ce inseamna comert in Romania…majoritatea retailerilor nu pot raspunde la intrebarea: “Cati clienti noi am avut fata de clienti recurenti?”. Ce facem noi este sa ii ajutam sa integreze toate terminale de plata in ceea ce fac zilnic. Retailul se intampla prin comert si tehnologie", a explicat Nicolescu.

ecomTEAM este un eveniment de comert electronic si marketing digital organizat de wall-street.ro si fondat de reteaua de afiliere 2Parale. Evenimentul este realizat in parteneriat cu FAN Courier si este sustinut de Vodafone, MasterCard, PayU Romania si DPD Romania, Valoris, Allpacka si ContentSpeed.

Sursa foto: Mircea Dragos Photography

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri