WALL-STREET.ro, organizator, pune la bataie 5 invitatii gratuite! Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi corect la quiz-ul de pe acest link si te vom anunta ulterior daca esti castigator.

Evenimentul va fi impartit, asa cum v-am obisnuit, in doua zile. In prima, pe 27 martie, vor avea loc key speech-urile, prezentarile aplicate precum si panel-urile in care invitatii vor raspunde atat la intrebarile moderatorului cat si ale d-voastra. Sesiunile vor fi intrerupte de pauzele de networking (si cafea), acestea urmand sa se desfasoare pe terasele luxosului Ramada Hotel, Brasov.

Din sesiunile primei zile amintim deschiderea de exceptie a lui Mark Rhodes, UK, key speech-ul aplicat al lui Rafael Campos, Brazilia, Vtex, panel-urile specializate pe SEO, ecosistemul intregii industrii eCommerce, dar si provocarile cu care se confrunta si se va confrunta eCommerce-ul local.

Ca de obicei, la finalul zilei, ecomTEAM organizeaza un party informal, o excelenta oportunitate de a lega noi relatii si parteneriate, a pune intrebari intr-o atmosfera relaxanta si, de ce nu, a gandi noi oportunitati de afaceri.

In a doua zi sunteti invitati la Workshop-urile specializate ecomTEAM
, unde specialisti din industrie vor oferi prezentari interactive hands-on. Printre titlurile workshop-urilor amintim Problem Solving, unde specialisti din industrie vor raspunde tuturor intrebarilor din sala, “Ce este si cum se construieste strategia SEO in 2019”, dar si workshop-uri despre Marketing si Construirea unui magazin de la A la Z, intr-o gandire critica.

Toate workshop-urile vor fi aplicate si interactivitatea va fi cuvantul cheie.

Inscrie-te acum pentru a nu rata evenimentul ecomTEAM 2019!