ecomTEAM 2019, evenimentul primaverii in eCommerce, se apropie cu pasi repezi de start. Cu specialisti de exceptie din companii precum eMAG, Breslo, EMOTA, PayU sau FAN Courier, un invitat special cu mii de prezentari internationale venit din Marea Britanie si cu sesiunile de networking inedite si relaxante marca ecomTEAM, evenimentul va fi, fara indoiala, unul dintre cele mai antrenate.

WALL-STREET.ro, organizator, pune la bataie 5 invitatii gratuite! Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi corect la quiz-ul de pe acest link si te vom anunta ulterior daca esti castigator.

Evenimentul va fi impartit, asa cum v-am obisnuit, in doua zile. In prima, pe 27 martie, vor avea loc key speech-urile, prezentarile aplicate precum si panel-urile in care invitatii vor raspunde atat la intrebarile moderatorului cat si ale d-voastra. Sesiunile vor fi intrerupte de pauzele de networking (si cafea), acestea urmand sa se desfasoare pe terasele luxosului Ramada Hotel, Brasov.

Din sesiunile primei zile amintim deschiderea de exceptie a lui Mark Rhodes, UK, key speech-ul aplicat al lui Rafael Campos, Brazilia, Vtex, panel-urile specializate pe SEO, ecosistemul intregii industrii eCommerce, dar si provocarile cu care se confrunta si se va confrunta eCommerce-ul local.

Ca de obicei, la finalul zilei, ecomTEAM organizeaza un party informal, o excelenta oportunitate de a lega noi relatii si parteneriate, a pune intrebari intr-o atmosfera relaxanta si, de ce nu, a gandi noi oportunitati de afaceri.

In a doua zi sunteti invitati la Workshop-urile specializate ecomTEAM
, unde specialisti din industrie vor oferi prezentari interactive hands-on. Printre titlurile workshop-urilor amintim Problem Solving, unde specialisti din industrie vor raspunde tuturor intrebarilor din sala, “Ce este si cum se construieste strategia SEO in 2019”, dar si workshop-uri despre Marketing si Construirea unui magazin de la A la Z, intr-o gandire critica.

Toate workshop-urile vor fi aplicate si interactivitatea va fi cuvantul cheie.

Inscrie-te acum pentru a nu rata evenimentul ecomTEAM 2019!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri