Deschiderea noului centru de servicii face parte din strategia de extindere pe 2020 a grupului Altex. Aceștia vor putea alege, și la Lugoj, dintr-o gamă de peste 40.000 de produse și vor beneficia de servicii de consultanță personalizată și soluții de finanțare flexibile, conform unui comunicat de presă transmis de către companie.

În ziua inaugurării, noul centru Altex îi așteaptă cu reduceri și oferte speciale, în limita stocului disponibil. Clienții pot afla mai multe detalii despre aceste oferte pe pagina dedicată noului magazin sau pe Facebook.

Totodată, în acord cu măsurile de siguranță și protecție împotriva răspândirii COVID 19. Astfel, primii 300 de clienți care fac cumpărături de peste 150 de lei vor primi, gratuit, un set de măști de protecție.

Vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în comerțul electronic? Apreciază pagina ecomTEAM AICI.

Cel mai nou centru de servicii din rețea funcționează într-un spațiu propriu de 1.500 mp, și beneficiază de 35 de locuri de parcare. În linie cu digitalizarea și implementarea de noi tehnologii la nivelul rețelei, magazinul este dotat cu sisteme de iluminare cu LED, etichete electronice și display-uri digitale. De asemenea, clienții vor avea la dispoziție info point-uri, unde vor afla toate informațiile despre produsele și serviciile dorite.

Noul magazin Altex din Lugoj se află pe Strada Timișorii nr 127-131 și va funcționa de luni până sâmbătă, între orele 09:00 și 20:00 și duminică, între orele 09:00 și 18:00. Joi, în ziua inaugurării, magazinul va fi deschis între 08:00 și 22:00.