“De Black Friday am hotărât să oferim reduceri la apartamentele din portofoliul nostru, întrucât dorim să venim în întâmpinarea cât mai multor chiriași care înțeleg și preferă un proces de închiriere complet digital, de la căutarea unui apartament, până la plata lunară a chiriei, direct din aplicație.“ - Florin Stoian, Fondator și CEO Milluu

Vrei să fii la curent cu ultimele trenduri din e-commerce? Apreciază pagina ecomTEAM AICI.

Apartamentele incluse în campania Black Friday se regăsesc în secțiunea Milluu Select. Acesta este un serviciu de property management al aplicației Milluu, unde sunt listate zilnic apartamente și garsoniere date spre închiriere, fără garanție și comision. Reducerea însumată a chiriilor ce vor fi plătite pentru luna decembrie la locuințele din cadrul campaniei Black Friday se ridică la peste 11.000 de euro.

“Toate apartamentele din portofoliul nostru sunt atent selectate și verificate, Milluu garantând că informațiile prezentate în fiecare listare sunt conforme cu realitatea. În acest context, ele pot fi rezervate pentru 48 de ore sau închiriate instant din aplicație, printr-un proces complet digital.” - Florin Stoian, CEO Milluu.

Promoția Black Friday se acordă pentru cele 30 de apartamente și garsoniere Milluu Select dacă acestea sunt închiriate în perioada 5 - 30 noiembrie 2020, reducerea chiriei fiind valabilă pentru luna decembrie a.c, la semnarea unui contract de închiriere pentru o perioadă de 12 luni.

Lansată în august 2019, aplicația Milluu a fost deja folosită de peste 55.000 de utilizatori și poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play.

Sursa foto: Shutterstock.com