Comenzile plasate pe platforma eMAG până la ora 12.30 vor putea fi livrate în aceeași zi atât la easybox, cât și prin curier, șapte zile din șapte, chiar și în weekend. Livrarea în aceeași zi este gratuită pentru membrii Genius, respectiv 16,99 lei pentru non-membri.

Serviciul eMAG Genius poate fi testat gratuit timp de o lună. Este nevoie de un cont de client eMAG și de activarea Genius prin aplicația eMAG sau de pe emag.ro/genius.

Pe lângă livrarea în aceeași zi în București, clienții eMAG Genius au transport gratuit la peste trei milioane de produse înscrise în program la oricare dintre cele peste 1.300 de puncte easybox din țară, de livrare a doua zi pentru comenzile plasate până seara târziu, precum și de beneficii exclusive în tazz by eMAG.

De asemenea, membrii eMAG Genius au posibilitatea de retur într-o perioadă extinsă la 60 de zile, de restituirea instant a banilor pentru retururile la easybox și de alte beneficii exclusive.

eMag a primit finanțare verde de 37,55 milioane euro, parte dintr-un pachet de 73,4 milioane euro pentru construcția și echiparea celui de-al doilea parc logistic al eMAG, tranzacție în care Raiffeisen Bank și BERD au rolul de aranjori principali mandatați inițiali, iar Alpha Bank este aranjor principal mandatat.

Ca răspuns la creșterea rapidă a cererii de servicii online înregistrată în timpul pandemiei cu coronavirus, eMAG și-a extins capacitatea logistică, iar noul centru logistic va fi echipat cu ultimele tehnologii. Investiția va permite eMAG să-și dezvolte capacitatea comercială, dar și să sprijine indirect IMM-urile să-și dezvolte afacerile beneficiind de platforma eMAG, care este utilizată de milioane de consumatori din Europa Centrală și de Est.

Compania s-a angajat de asemenea să respecte standardele de certificare BREEAM Excellent pentru clădiri verzi, pentru optimizarea consumului de energie și limitarea emisiilor de gaze de seră.