Perioada de derulare a campaniei Black Friday 2021 la OnePlus începe pe data de 29 octombrie și va dura o lună. Producătorii de telefoane și gadgeturi includ în ofertă reduceri de până la 200 de euro la cel mai nou și performant dispozitiv pe care-l au în portofoliu, flagship-ul OnePlus 9 pro, a cărui cameră beneficiază de sistemul Hasselblad Camera for Mobile, precum și la modelul premium OnePlus 8T.

OnePlus 9 dispune de o reducere importantă de până la 150 de euro, în timp ce dispozitivul din gama mid-range OnePlus Nord lansat anul trecut este disponibil la un preț cu 130 de euro mai mic decât prețul său standard de vânzare.

Black Friday OnePlus 2021: OnePlus Nord 2 5G și Nord CE 5G la reducere

În oferta de reduceri a OnePlus pentru Black Friday 2021 se mai regăsesc OnePlus Nord 2 5G, disponibil cu o reducere de până la 50 de euro(varianta cu dotări superioare - 12GB+256GB), dar și OnePlus Nord CE 5G, lansat în luna iunie, care beneficiază de aceeași reducere.

În plus, OnePlus Buds Pro, căștile wireless premium cu anulare adaptivă a zgomotului (ANC) ale companiei sunt disponibile cu un discount de până la 10 euro. Celelalte dispozitive audio ale OnePlus, cum ar fi OnePlus Buds Z, beneficiază de reduceri de până la 30 de euro, în timp ce OnePlus Bullets Wireless Z sunt vândute la un preț cu până la 25 de euro mai mic.

OnePlus Watch are un discount de 20 de euro, în timp ce toate accesoriile OnePlus, precum rucsacuri, genți, tricouri, sticle, huse, folii pentru ecran și alte echipamente sunt disponibile la prețuri reduse cu 50%.

Sursa foto: OnePlus