Iubitorii de carte au acces în cadrul campaniilor de Black Friday 2021 organizate de către librăriile online la numeroase titluri aflate la reduceri ce în unele cazuri ajung și la 90%. Îți prezentăm mai jos cum arată o serie de campanii desfășurate în perioada aceasta.

Black Friday 2021 la cărți: campania Libris se desfășoară pe 12 noiembrie

Libris are o campanie de Black Friday 2021 sub sloganul Black Friday ca la carte, în cadrul căreia a pregătit o zi de reduceri de până la 90% pentru peste 220.000 de titluri.

Aceasta se va desfășura pe durata întregii zile de 12 noiembrie.

Libris precizează că în cadrul Black Friday 2021, reducerile vor fi atât pentru cărțile în limba engleză(până la 35%), categoria eBooks(reduceri 20%), cât și pentru bestsellere și noutăți din toate categoriile de top: beletristică, dezvoltare personală, dezvoltarea și gestionarea afacerilor, cărți de parenting și pentru copii

De asemenea, în campania Black Friday 2021 la Libris intră și peste 1.800 de jocuri care vor beneficia de un discount de până la 40%.

Citește și Black Friday 2021, listă magazine participante: de la televizoare și smartphone-uri, până la vacanțe reduse cu 50%

Cărți la reducere de Black Friday 2021: Librex organizează campania în perioada 12-14 noiembrie

Librex a anunțat reduceri de până la 90% pentru toate cărțile din portofoliu, anticipând un volum de peste 400.000 de cărți vândute și venituri în creștere cu 50% comparativ cu ediția Black Friday de anul trecut.

Printre cărțile populare care vor beneficia de reduceri consistente se numără:

  • “Freud. În vremea lui și a noastră”, de Élisabeth Roudinesco – 6.88 lei,
  • “Lanțul de aur” (Besteller New York Times), de Cassandra Clare – 29.99 lei,
  • “Ecuația iubirii” (Premiul Goodreads pentru cel mai bun roman de dragoste), de Helen Hoang – 16.68 lei,
  • “Cele treisprezece motive“ (Besteller New York Times pentru adolescenți), de Jay Asher – 8.75 lei,
  • “Pachet Colorici. Set 10 cărți” – 17.98 lei.
  • Cartea cu cel mai mic preț în urma reducerii va fi “Ioana”, de Anton Holban – 2.48 lei.
  • Cartea cu cea mai bună ofertă va fi “Harry și Meghan. Drumul spre libertate” – 19.50 lei, după o reducere procentuală de 70%.

Black Friday 2021 la carte străină: Books-Express.ro anunță discount-uri de până la 80%

Librăria online de carte străină, Books-Express.ro, desfășoară campania de Black Friday 2021, în perioada 11-14 noiembrie și anunță reduceri de până la 80%.

Ficțiunea este principala categorie de carte pe care Books-Express.ro mizează, fiind listate peste 800.000 titluri pentru pasionații de beletristică, urmată de segmentul cărților pentru copii și cărți din segmentul medical cu peste 140.000 de titluri, având discount-uri cuprinse între 50% - 80%.

Odată cu Black Friday, Books-Express.ro deschide și sezonul cadourilor de Crăciun, iar fiecare titlu listat pe site, peste 2 milioane de titluri în limbă străină, va avea un discount de 20% pentru a oferi cadou o carte, astfel cei care comandă beneficiază și de ambalajul cu parfum pe care Books-Express.ro îl oferă.

Black Friday la Didactica Publishing House sub sloganul Black Friday x 7

Didactica Publishing House organizează o campanie de reducere pe parcursul întregii săptămâni 8-14 noiembrie. Sub sloganul Black Friday x 7, editura a pregătit reduceri la întreg portofoliul de carte și jocuri educative. Astfel, cele peste 2.000 de titluri au reduceri cuprinse între 50% și 90%.

De asemenea, în campania de reduceri este inclusă și oferta de carte de Crăciun, care conține peste 40 de titluri. Printre categoriile bestseller se numără cărțile de parenting și dezvoltare personală, cărțile din categoria Montessori, dar și cărțile de specialitate, dedicate personalului didactic.

În campania de reduceri intră și cele două programe educaționale digitale: Ghiozdanul din pădure - dedicat clasei pregătitoare și Scrie cu Zmeișorii - dedicat claselor I - III.

Sursa foto: Billion Photos / Shutterstock.com