Reducerile vor fi disponibile până pe 19 noiembrie, la toate categoriile de produse de pe Vivre.ro. Anul acesta clienții pot achiziționa ustensile de bucătărie de la 9,99 lei, rame foto, plante artificiale, vaze și alte obiecte decorative de la 15,99 lei, covoare de la 29,99 lei, cosmetice de la 25,99 lei, corpuri de iluminat de la 49,99 lei, scaune de la 89,99 lei, precum și canapele de la 699,99 lei.

Campania se va desfășura simultan în cele nouă țări în care Vivre activează.

Vezi AICI lista cu magazinele care organizează Black Friday 2021

VIVRE a început pregătirea acestei campanii încă din vară, asigurând stocuri la toate selecțiile de interes și timpi de livrare mai buni, peste 60% din produse având acum livrare rapidă.

Spațiile logistice de până la 24.000 mp, investiția în tehnologie pentru eficientizarea activității de logistică, echipamentele de manipulare a mărfii pentru a automatiza pe cât posibil sistemul de împachetare și livrare al comenzilor asigura premisele unor servicii superioare oferite clienților.

Interfața platformei VIVRE este îmbunătățită și peste 1000 produse au fost scanate pentru a fi integrate în funcția de AR (Augmented Reality) care le permite clienților să probeze produsele în casele lor, înainte de a le achiziționa, având astfel o experiență mai plăcută.

Sursa foto: Printscreen Vivre