Reducerile vor fi disponibile pentru clienții din București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași și Timișoara. La evoMAG, clienții vor avea acces la reduceri de 15% la peste 340 de produse listate în aplicația Glovo în perioada 12-28 noiembrie.

Selecția de produse evoMAG din cadrul platformei include accesorii telefoane, soluții mobile, dispozitive de întreținere și monitorizare, componente PC și de gaming, accesorii de laptop, accesorii TV, periuțe de dinți electrice și aparate de tuns și ras, epilatoare, produse de styling (plăci de îndreptat părul, uscătoare de păr, perii rotative), aparate de gătit și alte ajutoare pentru bucătărie, produse de igienă și sănătate, precum și multe altele.

Retailerul de home&deco English Home va avea reduceri de 50% la peste 330 de produse listate în aplicație în perioada 26-28 noiembrie. Printre acestea se numără accesorii pentru dormitor, living, veselă sau cutii de depozitare pentru bucătărie, produse pentru baie, cosmetice, precum și produse pentru copii.

De asemenea, Diverta oferă reduceri de 20% la peste 170 de rechizite, precum și cărți de ficțiune, non-ficțiune sau pentru copii listate în aplicația Glovo în perioada 12-28 noiembrie.

La categoria de beauty, clienții vor avea parte de reduceri între 15-40% la Yves Rocher și Xpert Beauty:

  • Yves Rocher - reduceri de până la 40% la o gamă largă de produse listate în aplicație în perioada 12-15 noiembrie. Printre cele 50 de produse înscrise în campania de Black Friday se numără seturi cadou de îngrijire a corpului, produse pentru baie și duș, produse de îngrijire a tenului și parfumuri.
  • Xpert Beauty - reduceri de 15% la toate produsele care se regăsesc în aplicație în perioada 26-28 noiembrie, printre care menționăm accesorii pentru păr și machiaj, produse de îngrijire și styling, diverse produse cosmetice.

Pe lângă partenerii implicați în campania Glovo de Black Friday, clienții vor avea acces la oferte de la Cărturești (cu reduceri de 30% la 18 cărți listate în platformă), Crama de Vinuri Vrâncene (reduceri de 30% la 10 produse listate în aplicație), Raftul cu Băuturi (cu discount-uri de 10% la cinci produse listate în aplicație), Vinexpert Cadouri (reduceri de 40% la 10 produse listate în aplicație) și Vinexpert Vinuri și Spirtoase (15% reducere la șapte produse din platformă).

Sursa foto: Glovo