Începând cu data de 1 februarie 2021, utilizatorii Foodpanda care încearcă să comande produse prin intermediul aplicației sau prin intermediul site-ului sunt redirecționați către platforma Glovo, unde se vor putea înregistra cu ușurință, în câțiva pași. Pentru a crea o experiență cât mai plăcută și pentru a fluidiza procesul de tranziție dintre cele două aplicații, tuturor clienților Foodpanda care nu s-au înregistrat încă pe Glovo le-au fost create conturi care se pot activa în trei click-uri de pe link-urile personalizate care vor fi transmise utilizatorilor prin email și prin notificări pe telefon.

În total, în acest moment, în platforma Glovo sunt prezente peste 10.000 de restaurante precum McDonald’s, KFC, Mesopotamia, Spartan, etc., dar și peste 2.000 de magazine cu livrare rapidă, precum Kaufland, Auchan, Penny, evoMAG, Diverta, English Home, Cărturești, Douglas și altele.

De astăzi, Foodpanda se mută pe Glovo. Este un proces amplu, parte a unei strategii bine puse la punct, care ne va permite să contribuim la maturizarea pieței de livrare la cerere și să oferim un serviciu foarte bun utilizatorilor noștri

Victor Răcariu, Regional General Manager Glovo pentru Europa de Sud-Est

În plus, utilizatorii Foodpanda vor putea accesa pe Glovo și alte categorii, precum “Orice”, prin care pot comanda orice tip de produs din orașul lor, “Curier rapid”, serviciul de livrare rapidă prin care pot trimite pachete sau documente, dar și o multitudine de produse de larg consum - alimente sau chiar electronice, haine, produse de casă sau decor, flori, cadouri, etc. Glovo oferă servicii de livrare rapidă în peste 50 de orașe din țară, printre care se numără București, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Galați, Constanța, Craiova, Iași, Sibiu, dar și multe altele.

Glovo este o aplicație de livrare în mai multe categorii și una dintre cele mai importante platforme de livrare din lume. Fondată la Barcelona în 2015, operează în Europa de Sud-Vest, Europa de Est și Africa Subsahariană. Aplicația conectează utilizatorii cu restaurante, lanțuri alimentare, farmacii și magazine cu amănuntul și include, de asemenea, o categorie „Orice” care permite utilizatorilor să comande orice doresc.

Sursa foto: Glovo