„Mobilizarea de care românii dau dovadă în aceste zile este impresionantă. Suntem și noi alături de vecinii noștri ucraineni atât de greu încercați și, pe lângă donațiile directe care ne dorim să ajungă cât mai curând la populația civilă, am pus la dispoziție platforma pe care oricine poate dona simplu și rapid către Crucea Roșie Română. Mulțumim clienților eMAG pentru fiecare donație, contribuția lor esențială este încă o dovadă de umanitate,” a spus Tudor Manea, CEO eMAG.

Oricine dorește poate dona atât din aplicația eMAG, în secțiunea dedicată campaniei umanitare AICI, cât și din coșul de cumpărături, la achiziția de produse de pe eMAG.

Procesatorul de plăți PayU se alătură și el campaniei umanitare, iar pentru donațiile efectuate online în aplicația eMAG nu percepe comision. eMAG a donat către populația din Ucraina alimente, materiale sanitare și de primă necesitate în valoare de 550.000 de lei, care au plecat astăzi la Cernăuți cu primul convoi umanitar organizat de Crucea Roșie Română.