Astfel, printre sortimentele de legume se vor regăsi roșiile "de masă" Zadurella, roșiile "Inimă de bou", roșiile "de gradină" Rose, vinetele de salată, dovleceii "Patichon", ardeii iuți "Sahem" și ardeii Kapia "Ureche elefant".

“Productivitatea va fi constantă pe perioada verii si ne vom asigura că în fiecare săptămână, în ritmul creșterii lor și al recoltării, aceste legume (...) se vor regăsi în oferta Freshful by eMAG. (...) Peste 50% dintre produse provin de la producători locali, iar de astăzi îi includem aici și pe cultivatorii din Băleni.”, a declarat Anca Leopea – Marketing Manager Freshful by eMAG.

Crescute natural, legumele “Din Grădină” vor fi recoltate pe perioada întregii veri până la sfârșit de toamnă, fiind ambalate în ambalaje de carton pentru a putea fi reciclate și livrate către Depozitul Freshful de mai multe ori pe săptămână, în funcție de cererea clienților.

“Când Freshful ne-a propus să fim parteneri și să cultivăm legume pentru clienții lor din București și Ilfov, ne-au spus să ne gândim la gust. Obligatoriu gust. Așa că ne-am întors la soiurile din copilăria noastră.”, a declarat și Alin Dan, Agricultor

Legumele “Din Grădină” se găsesc deja în aplicația Freshful la categoria Legume proaspete și în pagina Noutăți.

Acestea vor fi livrate în ambalaje personalizate, în condiții optime de temperatură, cu livrare expres sau în intervale programate de 2 ore.

Sursa foto: Freshful