Cele mai populare produse comandate din restaurante sunt, și anul acesta, burgerii, cartofii prăjiți și aripioarele de pui. În ceea ce privește comenzile din segmentul Quick-Commerce (Comerț Rapid), care a crescut cu 28% comparativ cu prima jumătate a anului trecut, cel mai des românii au comandat baxuri de apă plată, pâine și banane, alte fructe și legume.

https://ic.events/landing/bmFZPQ==/ecomteam-2022.htmlPoți afla tot ce trebuie să știi despre comerțul online participând la ecomTEAM 2022, pe 7 și 8 septembrie, unde avem un panel dedicat zonei de q-commerce. Înscrie-te AICI.

„Ne-am continuat planurile de extindere și anul acesta și am reușit să conectăm utilizatorii Glovo cu peste 13.000 de locații partenere și peste 8000 de curieri activi lunar, în 68 de orașe din România. Ne dorim să ne menținem promisiunea de a oferi acces fiecărui utilizator la orice în orașul său, de aceea suntem pregătiți pentru următoarele provocări”, a declarat Iustinian Belghir, General Manager Glovo România și Moldova.

În prima jumătate a anului 2022, printre cele mai inedite comenzi, plasate în secțiunea „Orice” din aplicația Glovo se numără solicitări precum: „greieri vii pentru o șopârlă”, „șorici de porc de 50 de lei” sau „rochie ciclam cu umerii căzuți”.

Sursa foto: Glovo