Același profil de client Genius a efectuat, în medie, 63 de comenzi pe eMAG, 28 de comenzi pe Tazz, 8 comenzi pe Fashion Days și 11 comenzi pe Freshful. Pe lângă economiile în bani, clienții Genius au reușit să economisească și timp. Astfel, un client activ Genius în patru platforme a salvat, în medie, 74 de ore pe care altfel le-ar fi petrecut în magazine sau în trafic, consideră eMAG.

Tot în 2022, a fost introdusă și opțiunea Family, dând utilizatorilor posibilitatea de a împărți gratuit, în cadrul aceluiași abonament, beneficiile Genius cu alt membru al familiei. La finalul lui 2022, 50.000 dintre utilizatorii Genius foloseau opțiunea Family.

Andrei Șercănean, VP ecommerce services eMAG, precizează că 94% dintre utilizatori își doresc reînnoirea abonamentului odată ce expiră, conform analizelor derulate de eMAG.

Genius Deals: ce oferă și cum arată un top al comenzilor date de clienții Genius în 2022

Cu Genius Deals clienții beneficiază de până la 30% discount în Tazz și de 10% extra discount în Fashion Days, iar pe Freshful au acces la oferte exclusive săptămânale cu discount de 20%. Pe eMAG, abonații Genius beneficiază de livrare gratuită, inclusiv în weekend, și retur gratuit pentru mai mult de 5 milioane de produse.

Un top al comenzilor date de clienții Genius în 2022 arată în felul următor:

  • eMAG: Detergenți și balsam de rufe, accesorii telefoane mobile, scutece și șervețele umede pentru copii, produse de îngrijire și stilizare a părului, șampon, gel de duș și articole pentru îngrijire personală.
  • Tazz: Meniul zilei, ciorbă de burtă, ciorbă de pui a la grec, ciorbă de văcuță, crispy chicken
  • Restaurante din Tazz: Dristor Kebap Delivery - București, Burger King - București, Jack”s Bistro - Timisoara, Grande - Cluj-Napoca, Big Belly - Cluj-Napoca.
  • Fashion Days: Îmbrăcăminte pentru bărbați: Tommy Hilfiger; Încălțăminte pentru bărbați: Puma, Nike. Îmbrăcăminte pentru femei: Mango. Încălțăminte pentru femei: UGG. Genți și accesorii Guess.
  • Freshful: Fructe proaspete, legume proaspete, brânzeturi, apă, curățenie și întreținerea casei.

Sursa foto: eMAG