„Sprijinul Fortech Investments și experiența demonstrată pe piața românească ne vor impulsiona expansiunea și vor accelera dezvoltarea noastră deja planificată”, spune Ciprian Cazacu, cofondator easySales.

Platforma SaaS de management automatizat și centralizare a activităților de eCommerce este deja prezentă, în afara țării, în Bulgaria și Ungaria, iar anul acesta își va continua extinderea pe alte piețe externe.

„Ne alăturăm noii runde de investiții a easySales, pentru că suntem mereu interesați de zona B2B, mai ales când este vorba de o piață cu atât potențial, cum s-a dovedit a fi eCommerce-ul, în ultimii ani.”, declară Valentin Filip, Managing Partner, Fortech Investments.

La finalul anului 2022, clienții din portofoliul easySales au listat peste 10 milioane de produse pe diferite platforme marketplace, au generat mai mult de 3 milioane de facturi și 3 milioane de documente de livrare, în mod automatizat, și au beneficiat de traduceri automate pentru 900.000 documentații de produse. Valoarea totală a comenzilor procesate prin easySales era, la finalul lunii decembrie, de peste 400 milioane euro.

easySales este o platformă B2B și un start-up în creștere rapidă, lansat în aprilie 2019. Platforma a devenit populară prin serviciile cloud care conectează jucătorii din comerțul electronic cu toate sistemele externe, în câteva minute. Beneficiile principale sunt: gestionarea centralizată a comenzilor din multiple canale, ​​listarea rapidă a produselor pe multiple canale de vânzare, sincronizarea stocurilor în timp real, analiza dinamică a prețurilor și a vânzărilor, traducere automată. Soluția easySales a fost desemnată finalistă a concursului Uipath Automation Award în luna Octombrie 2021 și, în mai 2022, a devenit finalistă în programul EBRD Star Venture, dedicat dezvoltării accelerate și extinderii start-up-urilor cu potențial din Europa, ce pot să consolideze ecosistemul de eCommerce cu soluții de automatizare.

Fortech Investments este un fond de tip angel și partener strategic pentru start-up-uri din MedTech, Producție, FinTech, PropTech, Automotive și Energie. Pe lângă capital, le oferă fondatorilor valoare adăugată prin smart money (network, dezvoltare de business, expertiză în industrie) și dezvoltare de software, cu opțiunea tech for equity.

Sursa foto: easySales