Povestea DeoMaxx a început în 2013 la Pitești, avându-i în spate pe Mădălin Tănase, Valentin Bisoi și Adrian Radu, care au combinat spiritul antreprenorial, experiența și calitatea sub un singur brand. Acesta a venit inițial ca o completare a gamei de accesorii auto, furnizate sub brandul Vadcris Group, dar s-a transformat curând într-o afacere de sine stătătoare. Fondatorii au povestit că, inițial, se gândeau să importe acești odorizanți, dar și-au dat seama că produsele de pe alte piețe nu se potrivesc neapărat cu ceea ce își doresc să simtă românii într-o mașină.

„Nu găseam nimic din ceea ce ne doream: nici culori, nici design, dar, cel mai important, nu reușeam să găsim mirosul pe care noi îl căutam. În acel moment ne-am dat seama că a venit și rândul nostru să producem ceva și că nu vom putea oferi calitate dacă importăm din alte țări. Așa s-a născut DeoMaxx, cu produse făcute în România, un mod prin care am reușit să ne punem amprenta pe calitate”, povestește Mădălin.

DeoMaxx Gama Decebal: Cum poți să-l ai drept copilot pe cel care a scris istoria Daciei

Toate odorizantele DeoMaxx vin sub diferite forme și culori, dar, poate cea mai neconvențională colecție este Gama Decebal. Numele odorizanților din colecție au fost scoase din tolba de bogății ale Daciei: Munții, Apele, Viile, Aurul și Sânzienele. Tehnologia folosită pentru producerea acestor carduri parfumate face ca eliberarea parfumului micro-încapsulat molecular la rece să se facă treptat. În acest mod, odorizanții au ajuns să parfumeze până în America, locul cel mai îndepărtat unde a călătorit DeoMaxx până acum.

Pe lângă Gama Decebal, DeoMaxx și-a dorit ca cei care pun un odorizant la oglindă să călătorească în cel mai frumos loc în care au fost până acum: propriile amintiri. Fie că îți amintești de călătoria spre mare cu Litoral, un moment în care ai fost îmbrăcat La patru ace pentru un Tango sau chiar de Lăcrămioarele din grădina bunicii, DeoMaxx îți promite să călătorească cu simțurile tale în cele mai frumoase momente din viața ta.

„Avem nevoie de puțin patriotism, dar de unul sănătos, nu cel de pe scena politică.”

Adrian Radu, specialist producție DeoMaxx

Poate pentru mulți dintre noi este aproape un lucru inedit să băgăm în coș ceva pe care scrie că este fabricat în România. Fiindcă produsele care ies dintre granițele țării devin aproape o raritate, „Fabricat în România” a devenit, în multe cazuri, aproape un brand, nu doar ceva inscripționat pe spatele unui produs.

Cu toate acestea, fondatorii spun că românii nu sunt neapărat dispuși să scoată mai mulți bani din buzunar doar pentru un lucru făcut în țara lor. Mădălin spune că am avea nevoie de puțin naționalism în ceea ce privește susținerea antreprenorilor români. Adrian îl completează spunând că, în sine, cuvântul naționalist și-a schimbat conotația printr-o intervenție ce ține de unele moduri de a face politică, și că acesta trebuie să fie aplicat într-un mod sănătos.

DeoMaxx pune încrederea la oglinda mașinii: „Noi de fapt, ne adresăm unui simț, probabil celui mai sensibil”

Conform lui Valentin Bisoi, confondatorul DeoMaxx, lucrul pe care se bazează cel mai mult brandul este calitate. Acesta spune că lucrează doar cu parteneri care pot garanta pentru același nivel de profesionalism. În ceea ce privește parfumurile, DeoMaxx colaborează cu diferite case de parfumuri din Franța și Italia.

Pentru a avea și tu un odorizant DeoMaxx în următoarea ta călătorie, poți să comanzi de pe site-ul deomaxx.ro sau poți să îi găsești la distribuitorii: Dedeman, Auchan, Kaufland, Lukoil, Socar, Selgros, AnnaBella, Octano, Forte Gaz și Brick.

Sursa foto: DeoMaxx