Pentru început, e important de menționat că Altex oferă transportul gratuit la domiciliu clienților care au cont online pe platformele sale, indiferent de metoda de plată aleasă.

Eliminarea costurilor pentru transport nu se aplică tuturor tipurilor de produse pe care clienții le cumpără. Sunt excluse anumite categorii de produse, precum băuturi, anvelope, jante, roți, biciclete, articole de fitness de mari dimensiuni, panouri fotovoltaice, mobilier sau electrocasnice mari precum aparate frigorifice, mașini de spălat rufe și vase, uscătoare de rufe, cuptoare incorporabile, plite incorporabile, aragazuri, hote, aparate de incalzire aer, aparate de încălzire și preparare apa menajeră și aparatele de răcire aer.

„În urma plasării/înregistrării și confirmării comenzii privind produsele eligibile, acestea vor fi livrate în termen de maximum 3 zile lucrătoare calculat de la confirmarea comenzii. Comenzile vor fi livrate doar pe teritoriul României”, se arată în regulamentul Altex care poate fi consultat AICI.

De asemenea, în regulament se mai menționează că la această campanie poate participa orice persoană fizică cu vârsta de peste 18 ani, împlinită la data începerii Campaniei, domiciliată sau rezidentă în România, care deține un cont de utilizator/client pe platformele sale și care, cum menționam mai sus, cumpără produsele eligibile pentru livrare gratuită.

Recent, Altex România anunța preluarea creanței, împreună cu toate garanțiile aferente, de la Banca Transilvania, pe care instituția financiar bancară o avea asupra companiei, Vivre Deco, companie românească de mobilier și decorațiuni interioare ce se află în procedură de insolvență. Valoarea totală a creanțelor preluate este de 4,6 milioane de euro. Prin preluarea acestui contract, Altex România devine creditor garantat în procedura de insolvență a Vivre Deco.

“Putem ajuta la ieșirea din insolvență a companiei, având o abordare pro business, în măsura în care actualul management își dorește acest lucru. Acest context în care ne aflăm ar putea însemna o relansare a brandului Vivre pe piață. Suntem deschiși și flexibili dar mai ales suntem interesați să identificăm cele mai bune soluții, coerente cu obiectivele strategice și financiare ale companiei.”, declară Dan Ostahie, CEO și fondatorul Altex România.

Sursa foto: ALTEX